News Detail

Edith Bergamin, trainer van Effectieve Persoonlijke Communicatie

We communiceren ons suf de hele dag. Bewust en onbewust zenden we continu allerlei signalen uit. Al vanaf het moment dat we geboren worden. We hebben dus levenslange ervaring. Eigenlijk is iedereen op zijn eigen unieke manier een communicatie expert. Waarom gaat het dan toch zo vaak mis? $#@:*
Samenwerken blijkt helemaal niet zo makkelijk. Collega's luisteren niet naar je, je leidinggevende begrijpt je niet, in een vergadering wordt je punt doodleuk van tafel geveegd en het allerergst zijn de collega's die niet meewerken. Doodmoe word je ervan! Soms is communiceren een heel gedoe. Dat moet toch makkelijker kunnen?! Gewoon, moeiteloos, leuk, verrijkend en energie gevend. Een gesprek waarin er naar je geluisterd wordt, waarin je serieus genomen wordt óók als je wat van de ander gedaan wilt krijgen. Hoe? Meld je aan voor dit webinar Vanzelfsprekend!

Het webinar
Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen.
Om het webinar te kunnen volgen heb je een pc, laptop of tablet met geluid en internetverbinding nodig. Voor tabletgebruik is een gratis Adobe Connect-App beschikbaar.

Aanmelden
Je kunt je hiernaast inschrijven voor dit webinar. Dan sturen wij je op de dag van het webinar de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar.
Let op: Soms komt het voor dat deze mail in je spamfilter belandt. Houd die dus in de gaten, indien je de mail mist!
Inloggen kan vlak voor aanvang van het webinar en uitloggen kan op elk gewenst moment.
Deelname is kosteloos.

Thema
Duur
1 uur
Prijs
Kosteloos

Contact

Empty Page Section

Scroll up