News Detail

Alleen goed contact met anderen maakt dat je ook écht goed gaat samenwerken. Er zijn meerdere redenen waarom dat contact niet ontstaat. Hoe kun je dat verbeteren?

Een goed contact met anderen vraagt om ontvankelijkheid. Open staan voor de ander, de ander ruimte geven, de ander aandacht geven en inleven in het standpunt van de ander. Ook de ander serieus nemen. Een goed contact vraagt om ‘tevoorschijn te komen’, dus zichtbaar te zijn. Door aan te geven waar jij voor staat en jezelf serieus te nemen. Een goed contact vraagt om verbinding en autonomie. Spelen met water en vuur. 

Bekijk dit webinar waarin je inzicht krijgt in de wisselwerking van water en vuur kwaliteiten in contact met de ander. Hoe ze je in de weg kunnen zitten én hoe ze je kunnen helpen. Je krijgt een paar krenten uit de pap van één van onze meest populaire trainingen: Ik en de Anderen. Speel je mee?

Contact

  • guus_brackel
    Naam
    Guus Brackel
    Trainer
    Trainer

Informatieworkshop Ik en de Anderen®

Ben je geïnteresseerd in de training Ik en de Anderen®, maar wil je eerst de werkwijze ondervinden? Meld je dan aan voor één van onze gratis workshops.

Naar de workshops

Empty Page Section

Scroll up