News Detail

Ken je dat, een manager die te perfect probeert te zijn? Iemand waar je niet echt contact mee krijgt, niet weet wat er in hem of haar omgaat, iemand die niet helemaal veilig aan voelt en wel de lat steeds hoger legt? 

Op een zaterdagmiddag loop je deze persoon in de bouwmarkt tegen het lijf. Je manager heeft een leuke spontane partner (dat had je niet verwacht). Ook is hij/zij losser, leuker en wordt er spontaan een grapje gemaakt met wat zelfspot. Je denkt.... human after all?

Wat er gaande is, is dat deze manager zich te sterk heeft geïdentificeerd met zijn of haar rol. Vaak ontstaat hierdoor kramp, waardoor de echte persoon c.q. identiteit naar de achtergrond verschuift met alle gevolgen van dien. De kans is groot dat jij als ambitieuze leidinggevende je ook deels hebt geïdentificeerd met je rol. Dat heeft voordelen omdat het richting en helderheid geeft en vaak ook effectief is. Maar doorgroeien naar een positie die meer authentiek leiderschap en autonomie vereist, vraagt om iets anders.
Hoe ontwikkel je jezelf naar een leider die meer authentiek is en autonomer weet te handelen?

Bekijk de opname van dit webinar en krijg inzicht in wat het verschil is tussen je rol en je identiteit. Ook krijg je handvatten hoe je jouw impact vergroot en mensen makkelijker mee krijgt.Contact

 • michiel_res
  Naam
  Michiel Res
  Programmamaker | Trainer
  Trainer
  Telefoon
  06-43269188
  E-mail
  m.res@debaak.nl

de Baak Proeverij

Training eerst ervaren voordat je de keuze maakt?

Lees meer

Whitepaper

'Wat je pas over leiderschap leert nadat je leider bent.'

Naar de whitepaper

Empty Page Section

Scroll up