News Detail

Woensdag 20 september 16.00 – 17.00 uur
Walter Berghoef, trainer van Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals

Hoe laat je als leidinggevende het beste uit de professionals komen? Want professionals houden van hun werk en zij nemen het daarom niet alleen serieus, maar vaak ook zeer persoonlijk. Het is dus belangrijk dat zij optimale aandacht krijgen, niet alleen voor wat ze kunnen en doen, maar ook voor wie zij zijn. Je kunt als leider de hele dag bezig zijn met effectiviteit en efficiëntie. Het risico is dat dit ten koste gaat van de aandacht voor de eigenheid van je medewerkers, het team en de organisatie. Uiteindelijk is werk mensenwerk, van begin tot eind. 

In welke mate durf en kun jij de eigenheid van de professionals zo duidelijk en zichtbaar mogelijk maken en zo de kracht van het team en de kracht in de organisatie vergroten? En vooral; durf jij hierin het voortouw te nemen door zelf je eigenheid zichtbaar te maken? Daarmee creëer je een werksfeer waarin je collega’s uitnodigt hetzelfde te doen. In dit webinar gaat Walter in op verschillende manieren waarop je de kracht van eigenheid kunt inzetten en de waarde van eigenwijze professionals kunt benutten.

Het webinar
Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen.
Om het webinar te kunnen volgen heb je een pc, laptop of tablet met geluid en internetverbinding nodig. Voor tabletgebruik is een gratis Adobe Connect-App beschikbaar.

Aanmelden
Je kunt je hiernaast inschrijven voor dit webinar. Dan sturen wij je op de dag van het webinar de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar.
Let op: Soms komt het voor dat deze mail in je spamfilter belandt. Houd die dus in de gaten, indien je de mail mist!
Inloggen kan vlak voor aanvang van het webinar en uitloggen kan op elk gewenst moment.
Deelname is kosteloos.

Duur
1 uur
Prijs
Kosteloos

Contact

 • walter_berghoef
  Naam
  Walter Berghoef
  Programmamaker | Trainer
  Trainer
  Telefoon
  06-51444000
  E-mail
  w.berghoef@debaak.nl

Empty Page Section

Scroll up