News Detail

Hoe kun je met plezier je doelen bereiken? Wat zet jij in om dingen voor elkaar te krijgen? Wat kunnen we leren van Nelson Mandela?

Politiek in onze organisaties is het spel dat we ‘spelen’ om dingen voor elkaar te krijgen. Leidinggevenden, adviseurs en professionals, iedereen heeft ermee te maken. Word je daarbij een speelbal van de golven of de surfer die de golven meester is? Weet jij wat je kan inzetten om je doelen te bereiken op een manier dat plezier geeft en dat aansluit bij je eigen normen en waarden?

In dit webinar krijg je de kans om te leren van Nelson Mandela, want zijn politiek handelen vormt hier de basis. Als geen ander bezat Mandela politiek meesterschap. Hij liet zich niet meeslepen in de steeds verder escalerende strijd. Hij behield visie en waarden om goed doordachte keuzes te maken. Dit meesterschap maakte het hem mogelijk om te verbinden als het kon, te vechten als het moest en te herstellen waar de mogelijkheid zich voordeed. Dat alles deed hij met politiek en moreel vermogen. Wij bieden je met dit webinar de mogelijkheid om inzicht te krijgen in je eigen ‘politiek meesterschap’.

Officiële trailer van Invictus over de rol van Nelson Mandela tijdens de Rugby World Cup in 1995

Empty Page Section

    Scroll up