LenteBaak 2021

Geef jezelf een inspirerende boost tijdens de LenteBaak 2021. Tijdens de LenteBaak geven we onze meest populaire trainingen in een compacte 4-daagse variant tegen een speciaal gereduceerd tarief. Meld je aan en start op 29 maart, 28 april of 3 mei 2021!

In dit intensieve trainingsprogramma ga je op zowel persoonlijk als professioneel vlak aan de slag met jezelf. Ga met ons mee op een high impact- reis vol inspiratie, leermomenten, activiteiten en culinair genieten. Je kan kiezen tussen prachtige locaties: ons bosrijke landgoed in Driebergen of aan de kust in Noordwijk aan Zee.

Een moment van bezinning: persoonlijk en professioneel 
Je gaat aan de slag op één van onze inspirerende locaties waar je de rust en ruimte krijgt om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Jouw persoonlijke leervraag (of leerdoel) staat tijdens de training centraal. Onze trainers zullen je hierin begeleiden en we werken in kleine groepen. De trainingen wisselen we af met uitdagende en ontspannende activiteiten. Zo kun je meedoen aan sportieve onderdelen, een inhoudelijke inspiratieavond met keynotespeakers Arjen Banach* en auteur en Kevin Weijers** en er zijn veel mogelijkheden om (veilig) te netwerken.
Kortom: jij krijgt een ideale mix van leren en verdiepen, (zelf)reflectie en ontspanning. We zitten tenslotte op één van de mooiste plekken van Nederland!

*Op 29 maart en 3 mei zal keynotespeaker en organisatiefuturoloog Arjen Banach de inspiratieavond verzorgen tijdens de LenteBaak in Driebergen.
**Op 28 april en op 3 mei zal auteur en spreker Kevin Weijers de inspiratieavond verzorgen in Driebergen en Noordwijk.

Onze trainingen en locaties zijn aangepast op de RIVM-richtlijnen. Lees meer over onze corona maatregelen.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Ja, ik wil advies

winterbaak

Kies de LenteBaak-training die bij je past:


Scroll up