Inspiratieavond de LenteBaak met Kevin Weijers

News Detail

Tijdens de Inspiratieavond van de LenteBaak op 28 april en 3 mei komt Kevin Weijers jou inspireren. De inspiratieavonden vinden plaats op het landgoed De Horst in Driebergen en bij de Baak Seaside in Noordwijk met voldoende afstand.

Kevin helpt organisaties experimenteren om antwoorden te ontdekken op complexe vraagstukken en vertelt daarover als spreker. Verder schreef hij het boek ’21 dagen niet klagen’. Jaarlijks verzorgt hij rond de 100 inspiratiesessies voor het bedrijfsleven, onderwijs, de zorg en op congressen. Kevin inspireert, zet aan tot denken en zorgt voor een komische noot. Hij brengt herkenbare dilemma’s en structuren aan de orde over de wijze waarop we ons werk doen.

Op de inspiratieavond neemt Kevin een aantal experimenten met ons door die hij bij bedrijven heeft uitgevoerd. Hij helpt je de inzichten over jezelf, die je opdoet tijdens de WinterBaak, door te vertalen naar je dagelijks leven. Hij zet aan om persoonlijke uitdagingen om te zetten naar een experiment. Je ontdekt namelijk hoeveel er mogelijk is, als je af en toe stopt met denken en start met doen.
Schrijf je in voor één van de trainingen van de LenteBaak en laat je inspireren door Kevin Weijers.

Wil je meer weten over Kevin?

Bekijk het volgende filmpje:

Kevin over 21 dagen niet klagen

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Ja, ik wil advies
Scroll up