Empty Page Section

Versnellen door stil te staan

Wil jij alles uit jezelf halen en een expert worden op jouw vakgebied? Voor dit winterse programma (4-7 januari 2016) selecteren we een aantal populaire trainingen van de Baak die we in een compact winterjasje gieten. In vier aaneengesloten dagen volg je een intensief programma dat helemaal is afgestemd op jouw ambities en je dagelijkse praktijk.

Het is ons doel om jou te laten groeien, op persoonlijk én professioneel gebied!

Waarom in de winter?

De winter is een seizoen van rust, warmte, reflectie en moment om de balans op te maken. Zakelijk, maar ook betreft je ontwikkeling. Pak deze kans om stappen te maken!

Trainingen overzicht

De WinterBaak 2016

De WinterBaak vindt plaats van 4-7 januari 2016 op Landgoed de Horst te Driebergen.

 • Management van Mensen | De WinterBaak

  Leiderschap

  Het beste uit mensen halen om de doelen van je organisatie te halen. Het gaat je goed af. Toch heb je het gevoel dat het nóg beter kan. Je vraagt je soms af of er nog andere leiderschapsstijlen zijn – en welke stijl dan echt bij je past. Zou je bijvoorbeeld op een andere wijze feedback kunnen geven? En zijn er betere manieren om met lastige situaties om te gaan op de werkvloer? In de training MvM ga je dieper op dit soort vragen in. Ook ontwikkel je belangrijke nieuwe vaardigheden.

  Lees meer...

 • Leren Leiden | De WinterBaak

  Leiderschap

  Je gaat binnenkort starten als leidinggevende. Of je bent net begonnen. Natuurlijk heb je zin in je nieuwe functie, maar je hebt ook veel vragen. Want hoe pak je dat nu precies aan: een team aansturen en jezelf goed positioneren? Met de training Leren Leiden ontdek je jouw persoonlijke leiderschapsstijl en -kracht. Onder andere via praktische opdrachten, outdoor gaming en sparringsessies met ervaren managers. Ga mee op avontuur en geef de juiste vorm aan je nieuwe rol!

  Lees meer...

 • De Informele Leider | De WinterBaak

  Leiderschap

  Eigenlijk ben jij de leider, al heb je geen formele leidinggevende positie. Je geeft richting aan een groep mensen zonder hiërarchische bevoegdheid: een vak apart! Ontdek in deze training hoe jij leiding geeft zonder macht, vanuit je kracht.

  Lees meer...

 • Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals | De WinterBaak

  Leiderschap

  Ben jij ook zo eigenwijs, dat je juist aan het begin van het nieuwe jaar je leidinggevende geest wilt scherpen? Goed voorbereid het nieuwe seizoen wilt starten met hernieuwde kennis en ervaring over het aansturen van die ‘eigenwijze’ professionals in je team? Schrijf je dan in voor het verkorte WinterLAP programma van 4 aaneengesloten dagen.

  Lees meer...

 • Professioneel Adviseren | De WinterBaak

  Adviseren

  ‘Professioneel adviseren’ (PA) is een compacte, interactieve en praktijkgerichte training van 4 dagen. De training is gericht op vakspecialisten, beleidsmakers, en adviseurs die hun impact als adviseur willen vergroten.

  Lees meer...

 • Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering | De WinterBaak

  Verandermanagement

  ‘Persoonlijke effectiviteit in het Sturen van Verandering’ (PEIV) is een persoonsgerichte training over verandermanagement, sterk gericht op de praktijk. In de training werk je aan je persoonlijke effectiviteit om met meer inspiratie, energie en beter in verbinding te opereren. Inzicht in verandermanagement en je eigen rol daarin staan centraal. De training vergroot je kennis en inzichten en stelt je in staat succesvol sturing te geven aan je verandertaken in de organisatie en daarbuiten.

  Lees meer...

Empty Page Section