Empty Page Section

In de zomer: persoonlijk en professioneel groeien met De ZomerBaak!

Persoonlijk en professioneel groeien met De ZomerBaak!

Wil jij ook in de zomer van 2016 alles uit jezelf halen en een expert worden op jouw vakgebied? Tijdens de Zomerbaak wordt er een aantal populaire trainingen in een compact zomerjasje gegoten en aangeboden tegen een aangepast tarief. Het is ons doel om jou te laten groeien; een cadeau voor jezelf of een collega!

De volgende ZomerBaak vindt plaats in de zomer van 2016.

Kijk voor de winter variant bij De WinterBaak 4-7 januari 2016 op Landgoed de Horst te Driebergen.

Trainingen overzicht De ZomerBaak 2016


 • Management van Mensen | De ZomerBaak

  De ZomerBaak

  Het beste uit mensen halen om de doelen van je organisatie te halen. Het gaat je goed af. Toch heb je het gevoel dat het nóg beter kan. Je vraagt je soms af of er nog andere leiderschapsstijlen zijn – en welke stijl dan echt bij je past. Zou je bijvoorbeeld op een andere wijze feedback kunnen geven? En zijn er betere manieren om met lastige situaties om te gaan op de werkvloer? In de training MvM ga je dieper op dit soort vragen in. Ook ontwikkel je belangrijke nieuwe vaardigheden.

  Lees meer...

 • Leren Leiden | De ZomerBaak

  De ZomerBaak

  Je gaat binnenkort starten als leidinggevende. Of je bent net begonnen. Natuurlijk heb je zin in je nieuwe functie, maar je hebt ook veel vragen. Want hoe pak je dat nu precies aan: een team aansturen en jezelf goed positioneren? Met de training Leren Leiden ontdek je jouw persoonlijke leiderschapsstijl en -kracht. Onder andere via praktische opdrachten, outdoor gaming en sparringsessies met ervaren managers. Ga mee op avontuur en geef de juiste vorm aan je nieuwe rol!

  Lees meer...

 • Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals | De ZomerBaak

  De ZomerBaak

  Jouw leiderschap in een team van talentvolle en tegelijkertijd (eigen)wijze medewerkers, vraagt beheersing van een subtiel spel van geven en nemen, waardoor samenwerking ontstaat. Breng medewerkers,je team en de resultaten op een hoger niveau door heldere aansturing en loslaten waar nodig.

  Lees meer...

 • De Informele Leider | De ZomerBaak

  De ZomerBaak

  Jij hebt het in je om mensen aan te sturen. Je hebt formeel geen leidinggevende rol, maar als ervaren professional trek jij wel vaak de kar en inspireer je je collega’s. Je wilt dit natuurlijke talent graag uitbouwen en beter benutten. Hoe kun je mensen vanuit jouw kracht motiveren en meekrijgen? Wat is jouw authentieke manier van leidinggeven? En waar kun je nog in groeien? In deze training ontdek je het.

  Lees meer...

 • Professioneel Adviseren | De ZomerBaak

  De ZomerBaak

  ‘Professioneel adviseren’ (PA) is een compacte, interactieve en praktijkgerichte training van twee modules. De training is gericht op vakspecialisten, beleidsmakers, en adviseurs die hun impact als adviseur willen vergroten.

  Lees meer...

Empty Page Section

Deelnemers van de ZomerBaak aan het woord

Scroll up