Empty Page Section

Empty Page Section

trainingen (72)

Actieve filters

  Beschikbare filters

  trainingen
  • Thema Thema
  • Doelgroep Doelgroep
  • Start datum Start datum

  Resultaten

  • De Nieuwe Loopbaanprofessional

   Training

   De training De Nieuwe Loopbaanprofessional is niet meer beschikbaar. Wil je graag weten of één van onze andere trainingen aansluit bij je leervragen, bel dan met één van onze opleidingsadviseurs: 0343-556369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl. Bedankt voor je interesse.

   Lees meer...

  • Leiderschap, Reflectie en Ontwikkeling (LRO)

   Training

   Je bent al enige tijd leidinggevende in de dynamische (semi-)publieke sector. Nu wil je jezelf verder ontwikkelen: effectiever worden en mensen beter kunnen coachen. Maar waar begin je? De opleiding LRO geeft een stevige impuls aan jouw persoonlijke leiderschap. Je kijkt tijdens de modules kritisch naar jezelf, experimenteert met verschillende stijlen van leidinggeven en scherpt aan hoe jij mensen wilt aansturen. Zo haal je uiteindelijk de beste resultaten uit je medewerkers én uit jezelf.
   Deze training wordt enkel aangeboden tegen een BTW-vrij tarief.

   Lees meer...

  • Nieuw

   JobinterChange

   Training

   Leren buiten je comfortzone Je bent niet op zoek naar een nieuwe baan, maar wel nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat in een andere werkomgeving. En vooral naar wat jij daar kunt toevoegen én leren, om zo weer met andere ogen te kunnen kijken naar je eigen rol, team en organisatie. Het verrijkt en maakt je creatiever in het vinden van oplossingen. Via JobinterChange ruil je tijdelijk van werk met een kandidaat op jouw werkniveau. Zo leer jij beter je kerntalenten in te zetten in een onbekende werkomgeving en verbreed je jouw kennis en werkervaring.

   Lees meer...

  • Leiderschap voor Vrouwen (LVV)

   Training

   Je geeft al enkele jaren leiding in een veeleisende functie. En je hebt zowel de ambitie als het talent om door te groeien naar een invloedrijkere positie. Dat vraagt om een scherp beeld van jezelf als leider. En van de kansen en uitdagingen die je als vrouw tegenkomt zodra je stappen wilt maken in je carrière en ontwikkeling. LVV maakt je bewuster van jouw unieke kwaliteiten en leert je om die op een authentieke, inspirerende en effectieve manier te benutten.

   Lees meer...

  • Politiek Meesterschap (PM)

   Training

   Het krachtenveld waarin jij werkt, is dynamisch en complex. Er zijn veel verschillende belangen en besluitvorming wordt beïnvloed door diverse stakeholders. Ook jij wilt je organisatie een bepaalde kant op krijgen. Maar hoe geef je jouw visie gewicht? Hoe krijg je dingen voor elkaar? Oftewel: hoe kun je het ‘politieke spel’ zo effectief mogelijk spelen, met behoud van je identiteit en integriteit? Je leert het in PM, een training gebaseerd op het politieke handelen van Nelson Mandela.

   Lees meer...

  • Talent Ontwikkelings Programma (TOP)

   Training

   Als ambitieuze young professional zit je met vragen. Want het gaat goed op je werk, maar welke koers volg je eigenlijk met je carrière? En waar ben je nu precies zo goed in? Je vraagt je ook af hoe je overkomt op anderen. Hoe je zonder formele macht zoveel mogelijk invloed kunt hebben. TOP is een leertraject gericht op ervaren en doen. Deze training geeft je zowel zicht op je talenten als de handvatten om die talenten te benutten. De TOP legt een stevig fundament voor de weg naar jouw eigen top. Je staat sterker in je schoenen, durft positie in te nemen en kan bewuster invloed uit oefenen.

   Lees meer...

  • Nieuw

   Professioneel Onderhandelen

   Training

   Onderhandelen is een specifiek onderdeel van je werk. Je wilt er graag beter in worden. Het liefst onderhandel je niet alleen vanuit gezond verstand , maar bereik je een professioneel en strategisch sterker niveau. De training Professioneel Onderhandelen geeft je daarvoor cruciale aanknopingspunten. Je leert vanuit jouw persoonlijke kwaliteiten de juiste balans vinden tussen resultaat en het behoud van een duurzame relatie.

   Lees meer...

  • Leidinggeven aan Programma's (LP)

   Training

   Jij hebt de leiding over een samenhangend geheel van projecten en activiteiten. Die zijn gericht op een belangrijke aanpassing van je organisatie, bijvoorbeeld qua manier van werken of zelfs qua strategie. Je wilt deze projecten en activiteiten onderbrengen in een totaalprogramma. Maar hoe ontwikkel je zo'n programma? Hoe speel je in op veranderende omstandigheden en houd je regie? En hoe houd je de eenheid, focus en betrokkenheid vast? Je leert het in deze training.

   Lees meer...

  • De Nieuwe Bestuurstafel – Strategisch Reputatiemanagement (DNB-SR)

   Training

   Je wilt een bestuur strategie die je organisatie goed doet én de maatschappij vooruit helpt. Als bestuurder, toezichthouder of reputatiemanager heb jij bij uitstek de positie om zo'n strategie te ontwikkelen. Om een leidende rol te spelen bij het maken van een nieuwe langetermijnvisie. En om hierin een open en transparante houding centraal te stellen, evenals een sterke verbinding met de omgeving. In DNB-SR ontdek je hoe je zo'n strategie kunt vormgeven en uitrollen.

   Lees meer...

  • Aansturen op zelfsturing in je team (AZT)

   Training

   Je wilt meer eigenaarschap en verantwoordelijkheid in jouw team. Het liefst wil je medewerkers die hun vakkennis, kwaliteiten en creativiteit pro-actief inzetten om samen aan de toekomst te bouwen. Maar hoe krijg je zo'n omslag naar 'zelfsturing' voor elkaar? Wat moet je team ervoor doen, wat vraagt het van jou als leider en wat is de impact op je interne organisatie, klanten en andere stakeholders? In de training AZT vind je je antwoorden.

   Lees meer...

  • Paradoxaal Leiderschap (PL)

   Training

   Als leider sta je elke dag voor keuzes. Investeren of besparen? Diversifiëren of terug naar de kern? Sturen of loslaten? Veranderen met kleine stapjes of met een masterplan? Snel of bedachtzaam acteren? Focussen op de korte of op de lange termijn? In het spanningsveld van tegengestelde opties voel je vaak de noodzaak om een 'eenduidige keuze' te maken: of het één, of het ander. Maar is dat wel nodig? In de training PL maak je jezelf een effectievere, duurzamere aanpak eigen.

   Lees meer...

  • Nieuw

   Grip op je Energiemanagement en Vitaliteit (GEV)

   Training

   Je vitaal en energiek voelen is essentieel om op een inspirerende manier je doelen te halen. Weet jij door welke factoren je niet in je kracht staat? Inzicht in wat jou energie geeft en waar je energie kwijtraakt zorgt ervoor dat je beter kunt focussen en de juiste keuzes maakt. Door een objectieve digitale test en je eigen 40-dagen plan krijg je extra handvatten en maak je met kleine veranderingen grote verschillen. In deze training vind je jouw balans.

   Lees meer...

  • Op Koers! (OK)

   Training

   Je bent 30-er en staat in het spitsuur van je leven. Alles en iedereen trekt aan je, verwachtingen zijn hooggespannen en alle mogelijkheden liggen voor je open. En dat is nu net het probleem. Je voldoet aan de verwachtingen en rolt van de ene in de andere baan. Zo volg je al geruime tijd deze koers. Maar al die keuzemogelijkheden werken eerder verlammend dan stimulerend. Je merkt dat je energie wegsijpelt. Dat je het echte vuur niet meer voelt. En je weet: het is tijd om de regie te nemen. Om zelf een koers te bepalen die bij jou past. Tijdens de training Op Koers! bepaal jij je koers.

   Lees meer...

  • Invloed in Complexiteit (IIC)

   Training

   Het krachtenveld waarin je opereert is dynamisch en complex. De omgeving is voortdurend in beweging. Belangen zijn divers en vaak tegengesteld, besluitvorming wordt beïnvloed door vele partijen. Hoe zet je beïnvloedingsvaardigheden succesvol in vanuit jouw eigen visie? Hoe neem jij je plek in, in deze omgeving, zodat jij vanuit jouw expertise ook gezien wordt?

   Lees meer...

  • Coachend Leiderschap (COL)

   Training

   Je geeft leiding aan een team en wilt dat je medewerkers zelf meer verantwoordelijkheid gaan pakken. Dat ze initiatief nemen in waar ze goed in zijn. En zich ontwikkelen vanuit innerlijke gedrevenheid in plaats van dat jij ze moet motiveren. In de training Coachend Leiderschap leer je op effectieve en flexibele manier je medewerkers in beweging brengen. “Je vangt niet meer de vis, maar leert ze vissen”.

   Lees meer...

  • Young Executives Program (YEP)

   Training

   Je wilt stappen maken. Zowel in je carrière als in je persoonlijke ontwikkeling. En je krijgt die kans ook: je rol omvat steeds meer verantwoordelijkheden, van het aansturen van collega's tot het bedenken van langetermijnstrategieën. Hoe vul je die rol het beste in? Hoe versterk je je leidinggevende kracht? En hoe zorg je ervoor dat dit resultaten oplevert voor jouzelf, je team en je organisatie? Ontdek het in YEP samen met andere young professionals zoals jij, onder begeleiding van ervaren trainers en coaches.

   Lees meer...

  • Leidinggeven aan Energie en Vitaliteit (LEV)

   Training

   Als leidinggevende wil je inspireren, het goede voorbeeld zijn en collega’s in hun kracht zetten. Dit lukt wanneer je je energie goed managet zodat je de gehele dag de juiste aandacht hebt. Daarnaast wil je dat je team in flow presteert. Dat creativiteit opbloeit en mensen op de juiste manier met spanning omgaan. In deze training ontwikkel je energiek en vitaal leiderschap.

   Lees meer...

  • Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals (LAP)

   Training

   Je geeft leiding aan talentvolle, (eigen)wijze medewerkers. Zij hebben vaak nog meer kennis van zaken dan jij. Tegelijkertijd ben jij wel verantwoordelijk voor het resultaat. In hoeverre moet je je nu wel of niet met het proces of de inhoud bemoeien? En hoe ga je om met eventuele weerstand? In de training LAP leer je effectief leiding te geven aan dit type medewerkers. Centraal staat samenwerking aan heldere doelen, op zo'n manier dat jij én zij meer ruimte en inspiratie voelen.

   Lees meer...

  Scroll up