Empty Page Section

Voor grootse leiders die het verschil willen maken

Bezielend Leiderschap is een diepgaand leiderschapsprogramma voor leidinggevenden die verantwoordelijkheid nemen voor daadwerkelijke veranderingen in hun organisatie of de maatschappij. Leiders die willen werken vanuit hun diepere missie en inspiratie. Voorbij managementboeken of –methodieken leren handelen vanuit essentie.

Thema
Doelgroep
Duur
2 modules van 3 dagen (2 x 8 dagdelen) + 1 module van 1 dag
Deelnemers
8 tot 12 personen

Bezielend Leiderschap (BZL)

Prijs (excl. 21% BTW) Help

Je kiest voor excl. BTW als je organisatie BTW kan terug vorderen. Weet je niet zeker of jouw organisatie BTW kan terug vorderen? Vraag het na bij de financiële afdeling van je organisatie.

4.399,00
Prijs (BTW-vrij) Help

Je kiest voor BTW-vrijgesteld als je organisatie geen BTW terug kan vorderen. Zie het overzicht van de Belastingdienst. Weet je niet zeker of jouw organisatie BTW-vrijgesteld is of niet? Vraag het na bij de financiële afdeling van je organisatie.

4.839,00
ARRANGEMENT Meer info

Arrangementskosten zijn bijkomende kosten bij alle trainingen voor onder meer lunch, diner, koffie/thee. Het genoemde totaalbedrag is een indicatie en wordt na afloop van elke module (in delen) gefactureerd door de Baak Seaside (locatie Noordwijk) of het Landgoed de Horst (locatie Driebergen) op basis van nacalculatie.

€ 399,22

Beschrijving

Verdiepend leiderschapsprogramma

Je hebt een leidende rol in jouw organisatie en je wilt het verschil maken. Je hebt een dosis werk- en levenservaring en de nodige training gevolgd op het gebied van persoonlijke en professionele (leiderschaps) ontwikkeling. Je bent toe aan een intens, diepgaand, maar ook praktisch leiderschapsprogramma, de modellen en theorieën voorbij. Hoe word je een krachtig en inspirerend leider die anderen meeneemt in jouw missie Hoe geef je leiding vanuit innerlijke rust en gemak? Dit uitzonderlijke leiderschapsprogramma is een ‘experience’ en vergt moed tot diepe zelfreflectie. Een van onze deelnemers schreef: “Na deze training ben je niet meer dezelfde (maar eigenlijk juist meer jezelf) als ervoor”.

Essentie

Bezielend Leiderschap is een diepgaand leiderschapsprogramma voor seniors en ervaren leidinggevenden die verantwoordelijkheid nemen voor daadwerkelijke veranderingen in hun organisatie of de maatschappij. Leiders die willen werken vanuit een diepere missie en inspiratiebron. Voorbij managementboeken of –methodieken. Hoe (her)neem je de regie over jezelf en ook over het krachtenveld waarmee je te maken hebt? In dit programma wordt in een kort tijdsbestek de kern geraakt en leer je belemmeringen om te buigen naar mogelijkheden. Je komt tot volledige ontplooiing en in je kracht.

Resultaten

 • Je bent regisseur over je innerlijke krachtenveld.  
 • Weten waar je als “bezield leider” voor staat en dit weten te vertalen in keuzes/doelen/ resultaten. 
 • Inzicht in wat je zélf kunt doen om zaken te veranderen én waarin je anderen aan kunt spreken op verantwoordelijkheid en talent. 
 • Als leider inspireren door zichtbaar te zijn in 'wie je bent'. 
 • Kracht om meer van jezelf te laten zien, meer in jezelf te geloven en meer van jezelf te geven. 
 • Lef maar ook praktische handvatten om het anders te doen. 
 • Balans tussen ambitie en innerlijke rust

Coaching naast je opleiding

Coaching (&Co) zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept. Met &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder! Bij het inschrijven kun je aangeven of je &Co wenst. Lees hier verder wat &Co voor jou kan betekenen.

Maatwerk en/of Incompany

Deze training in een maatwerk- of incompanytraject? Wil je in gesprek met één van onze experts over de ontwikkelingsmogelijkheden voor jouw organisatie? Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs via advies@debaak.nl | 0343-556369

teaser_0122

de Baak Proeverij

Training eerst ervaren voordat je de keuze maakt?

Lees meer

Programma

Voor grootse leiders die het verschil willen maken

Bezielend Leiderschap is een diepgaand leiderschapsprogramma voor seniors en ervaren leidinggevenden die verantwoordelijkheid nemen voor daadwerkelijke veranderingen in hun organisatie of de maatschappij. Leiders die willen werken vanuit een diepere missie en inspiratiebron. Voorbij managementboeken of –methodieken. Hoe (her)neem je de regie over jezelf en ook over het krachtenveld waarmee je te maken hebt? In dit programma wordt in een kort tijdsbestek de kern geraakt en leer je belemmeringen om te buigen naar mogelijkheden. Je komt tot volledige ontplooiing en in je kracht.

Essentiële vragen

Hoe krijg ik de regie over mezelf terug? Hoe benut ik mijn krachten en ga ik om met mijn belemmeringen? Hoe boek ik snel en effectief resultaat? Hoe geef ik leiderschap vorm vanuit mijn unieke talenten en bezieling? Hoe breng ik mijn ambitie en innerlijke rust samen zodat ik ga leidinggeven vanuit gemak? Hoe inspireer ik anderen, zodat zij willen bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie?

Opbouw en werkwijze

Bezielend Leiderschap is een ware ontdekkingstocht. De invalshoeken van waaruit we werken in dit programma zijn heel divers. In een zeer kort tijdsbestek wordt de kern geraakt. Deze diepgang wordt bereikt door middel van creatieve, actieve en reflectieve werkvormen.

Wat ontwikkel je per module?

Het leiderschapsprogramma Bezielend Leiderschap bestaat uit 2 modules van elk 3 dagen. Voorafgaand aan de leergang vindt een persoonlijk intakegesprek plaats met de programmamaker. Het programma wordt begeleid door de programmamaker en verschillende trainers.

Module 1 De regisseur

In deze module staat centraal wie jij in essentie bent als mens en als leider. Je krijgt in deze diepgaande, soms confronterende maar daardoor bijzonder effectieve module ervaring en inzicht in:
 • Je identiteit en innerlijke diversiteit: wie ben ik?
 • Wat is mijn kracht en wat is mijn passie?
 • Hoe neem en behoud ik de regie?
 • Hoe maak ik contact met anderen en mijzelf?
 • Wanneer ben ik een bezield leider?
 • Hoe neem ik anderen mee in mijn visie?

Module 2 Koers bepalen

In de tweede module richten we ons op de toekomst. Hoe ga jij jouw unieke bijdrage inzetten in je organisatie. Je formuleert jouw antwoord op de vragen:
 • Wat is mijn visie op leiderschap?
 • Hoe breng ik mijn visie naar buiten?
 • Hoe inspireer ik mijn medewerkers/organisatie vanuit mijn kracht?
 • Hoe ziet de toekomst eruit voor mijzelf en mijn organisatie?

Module 3 Vertaalslag praktijk

 • Hier wordt de cirkel rond gemaakt. 
 • Wanneer sta je in je kracht en wanneer niet. 
 • Hoe kan je daar in de toekomst scherp op blijven.

Voor wie is deze training?

Aan Bezielend leiderschap nemen directeuren, ervaren (project)leiders en seniors deel, die op zoek zijn naar een verdiepingsslag in hun werkende leven. Professionals die ‘voorbij leiderschapsvaardigheden’ willen ontdekken vanuit welke bestemming zij willen bijdragen aan hun werkcontext en/of de maatschappij. En hoe zij daarin zichzelf (hun unieke talent, kracht, inspiratie) ten volle mee kunnen nemen in hun leiderschap. Een van onze deelnemers schreef: deze training gaat niet over ‘een stapje vooruit zetten’ of ‘ finetunen/bijschaven’ maar gaat echt over een verschuiving / transitie.

Wij vragen van deelnemers aan dit programma dat zij:

 • Ruime ervaring (als leidinggevende) hebben. 
 • Eerder training gevolgd hebben op het gebied van persoonlijke- professionele (leiderschap) ontwikkeling. 
 • Bereid zijn tot zelfonderzoek en diepgaande reflectie. 
 • Open staan voor nieuwe perspectieven en feedback.

Het team

Startdata

Nog plaatsen beschikbaar
Nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Er bestaat een wachtlijst, neem contact op met ons via 0343-556369
Modules Start datum Locatie Beschikbaar
Modules 06 apr 2016 - 09:30 uur de Baak Noordwijk Ja

Module planning 06 apr 2016 - 09:30 uur

 • Datum
  06 apr 2016 - 09:30 uur t/m 08 apr 2016 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Noordwijk
 • Datum
  13 jun 2016 - 09:00 uur t/m 15 jun 2016 - 17:30 uur
  Locatie
  de Baak Driebergen

Ervaring

 • zeer confronterend maar ook zeker zeer zinvol. een kijkje naar binnen om zo dichter bij je zelf te komen.

 • Intense training; mentale en emotionele opruim- en schoonmaakbeurt, om te beseffen wie je op dat moment 'bent' en dat dit niet goed of fout is, zodat er weer ruimte ontstaat voor verdere ontwikkeling.

 • intensief programma met mooie mensen in de groep die mij geinspireerd hebben

 • rijke veelzijdige training met waarin verdieping persoonlijk leiderschap centraal staat

 • Ik weet beter waar ik mij voor in wil zetten, wat ik wil betekenen, voor wie en met welk doel. Deze ontdekking geeft mij richting en energie.

 • Het was in 1 word geweldig

 • Een spoor van wijsheid trekt door eigen oude structuren en patronen om te komen tot een ervaringsgerichte verkenning van je diepere lagen in je authentieke mogelijkheden.

 • Intensief jezelf onder de loep nemen zodat je in staat bent de ander te begeleiden in het leren en groeien.

 • Inspirerende cursus

 • Intense en diepe reflectie op mezelf en mijn rol privé en in werk, waardoor ik mijn leven beter kan sturen en meer kan geven aan anderen.

Gerelateerde trainingen

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
 • Leiden met Visie en IMPACT! (LVI)

  Training

  Je hebt de ambitie om jouw afdeling en organisatie verder te brengen en je wil daar regie in voeren. Je hebt goede ideeën die je tot uitvoer wil brengen zodat je meestuurt in beleid, visie en strategie. De training Leiden met Visie en Impact levert je inspiratie, impact en gerichte interventies op zodat je je ambities waar kan maken.

  Lees meer...

 • Young Executives Program (YEP)

  Training

  Je wilt stappen maken. Zowel in je carrière als in je persoonlijke ontwikkeling. En je krijgt die kans ook: je rol omvat steeds meer verantwoordelijkheden, van het aansturen van collega's tot het bedenken van langetermijnstrategieën. Hoe vul je die rol het beste in? Hoe versterk je je leidinggevende kracht? En hoe zorg je ervoor dat dit resultaten oplevert voor jouzelf, je team en je organisatie? Ontdek het in YEP samen met andere young professionals zoals jij, onder begeleiding van ervaren trainers en coaches.

  Lees meer...

 • High Performance Leadership (HPL)

  Training

  In een tijd waarin organisaties met minder mensen, meer moeten doen, vragen we veel van elkaar. Maar, harder werken is niet altijd de juiste reactie. En harder leidinggeven ook niet. Hoe kun je dan wel het beste uit jezelf en anderen halen?

  Lees meer...

 • Baak Strategie Programma (BSP)

  Training

  Je streeft voortdurend naar een betere toekomst van je organisatie. En je bent daar ook (mede) verantwoordelijk voor: jij geeft de strategische kaders vorm. Je komt een eind met je grote ervaring, maar weet tegelijkertijd dat die kaders nog scherper kunnen. In het Baak Strategie Programma vind je het inspirerende perspectief dat je zoekt. Bovendien ontwikkel je jouw vermogen om vooruit te kijken. Daarmee stel je je organisatie steeds opnieuw in staat om in te spelen op nieuwe kansen.

  Lees meer...

Gerelateerde artikelen

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


Scroll up