Empty Page Section

Empower your Ambitions

Deze training is niet meer beschikbaar, wij verwijzen je graag door naar onze andere trainingen.

Wil je graag weten of andere trainingen aansluiten bij je leervragen en wil je daarover in gesprek met één van onze adviseurs? Bel dan 0343-556369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl

Thema
Doelgroep
Deelnemers
8 tot 14 personen

Get Real (GR)

Geen datum beschikbaar

Beschrijving

Deze training is niet meer beschikbaar, wij verwijzen je graag door naar onze andere trainingen.

Wil je graag weten of andere trainingen aansluiten bij je leervragen en wil je daarover in gesprek met één van onze adviseurs? Bel dan 0343-556369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl

Programma

Je leerreis is verdeeld over twee modules en zijn persoonlijk en intensief. Op geheel andere wijze dan je waarschijnlijk gewend bent, werken we aan vier hoofdthema's: verscherpen van zelfinzicht, de realiteit, stevigheid en ambitie & keuzes maken. De opbrengst van de modules neem je mee naar je werkpraktijk door middel van integratie-opdrachten.

Programma opbouw

Module 1, Journey ME (essentiemodule)

De reis is al begonnen door de voorbereidende opdrachten. De eerste module gaat je helpen helder te krijgen waar jouw persoonlijke kracht zit. Wat heeft je hier gebracht en wat maakt dat je hier nu bent? Wat gaat er nu al goed en wat zijn de belangrijkste valkuilen voor jou? We gaan aan de slag met je stem en houding met werkvormenen uit de Performing Arts wereld. In deze oefeningen wordt meteen duidelijk welk gedrag jij kan inzetten om effectiever te zijn. Je krijgt zowel van de trainer feedback als van de groep. Je krijgt inzicht in je talenten en patronen en ervaart wat jouw eigen unieke kracht is en hoe je die kan inzetten.

Module 2, The driver's seat (creatiemodule)

Na een intensieve eerste module en de persoonlijke experimenten na de module is het tijd voor de tweede module. Hoe ga je jouw reis voortzetten en wat heb je hiervoor nog nodig? Je leert hoe je jouw unieke talent en nieuwsgierigheid als rode draad kan gebruiken in je werkomgeving. Dit vormt samen je fundament en kompas voor jouw keuzes in je (werkend) leven. Welke waarden helpen jou om op koers te varen? Je leert bewuster te kiezen vanuit eigenheid en daarmee verantwoordelijkheid te nemen. Dit betekent ook leren omgaan met tegenwind. Ter afsluiting van de module formuleer je concrete stappen welke je gaat toepassen. Het vormt jouw persoonlijke manifest om datgene in te zetten waar jij in gelooft.

Het Team

 • Karen de Kok
  Naam
  Karen de Kok
  Functie
  Contactpersoon | Programmacoördinator

  Lees meer...

 • Jacqueline Groen
  Naam
  Jacqueline Groen
  Functie
  Contactpersoon | Programmacoördinator

  Lees meer...

Planning

Nog plaatsen beschikbaar
Nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Er bestaat een wachtlijst, neem contact op met de Baak
Start datum Locatie Beschikbaar Prijs

Ervaring

 • Het programma Get Real heeft mij laten zien dat ik zelf kan kiezen hoe ik over kom en kan komen.

 • Erg leerzaam en intensief

 • krachtig

 • Get Real heeft mij ongelofelijk veel gebracht zonder dat ik wist dat ik het goed kon gebruiken. Ik ga hier mijn leven lang profijt van hebben!

 • Leerzaam door te doen, waardevol voor mijn inzichten en in beweging komen met gevoel.

 • Ik vond het ontspannen, een beetje zweverig en zeer nuttig.

Gerelateerde trainingen

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
 • Nieuw

  Strategisch Adviseren

  Adviseren

  De rol van de adviseur wordt door virtuele kennisontsluiting en de opkomst van integraal management, uitgedaagd in haar positionering. Als adviseur zul je jezelf van leverancier of specialist zien bewegen naar de rol van een gelijkwaardig en strategisch partner van je (interne) klant. De ontdekking van deze nieuwe rol als “Business Partner” is een traject waarin je jezelf opnieuw zult moeten uitvinden om zo je toegevoegde waarde te vergroten.

  Lees meer...

 • Op Koers! (OK)

  Persoonlijke Ontwikkeling

  Je staat in het spitsuur van je leven. Alles en iedereen trekt aan je, verwachtingen zijn hooggespannen en alle mogelijkheden liggen voor je open. En dat is nu net het probleem. Je voldoet aan de verwachtingen en rolt van de ene in de andere baan. Zo volg je al geruime tijd deze koers. Maar al die keuzemogelijkheden werken eerder verlammend dan stimulerend. Je merkt dat je energie wegsijpelt. Dat je het echte vuur niet meer voelt. En je weet: het is tijd om de regie te nemen. Om zelf een koers te bepalen die bij jou past. Tijdens de training OK bepaal jij je koers.

  Lees meer...

 • Effectieve Persoonlijke Communicatie (EPC)

  Communicatie

  Wil je in je organisatie zaken voor elkaar krijgen, dan heb je impact en invloed nodig. Goede communicatie, het verwoorden en voelbaar maken van je overtuigingen en ideeën, is de sleutel tot succes. Kennis van je eigen communicatieve kwaliteiten helpt je om op een creatieve manier invloed uit te oefenen.

  Lees meer...

 • Projectteam Leiderschap (PTL)

  Adviseren

  De planning- en controltechnieken van projectmanagement zijn gesneden koek voor je. Het is tijd voor de volgende stap. Je wilt leren hoe je mensen binnen en buiten je directe team effectiever kunt leiden en inspireren. En hoe jijzelf daarbij als draagvlakbouwer en regisseur kunt optreden. Kortom: je wilt van een gedegen projectmanager een sterke projectleider worden. Maar hoe? De training PTL biedt je de juiste handvatten, met jouw eigen kracht als uitgangspunt.

  Lees meer...

Gerelateerde artikelen

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


 • Invloedprincipes voor de ambitieuze professional

  Artikel

  We hebben invloed en we worden beïnvloed, en dit laatste vele malen vaker dan de meesten van ons in de gaten hebben. Veel trainingen zijn erop gericht om je te leren hoe je je eigen invloed kunt vergroten, en welke persoonlijke overtuiging je hierbij in de weg zit. Op zijn minst even waardevol is het herkennen van de invloedprincipes die een ander hanteert. Door het spel te begrijpen, ben je beter bestand tegen oneigenlijke invloed van anderen.

  Lees meer...

 • Hoe ga je als leider om met de snelle wereld? Harder werken?

  Artikel

  Nee, stelt Margareth Wheatley, managementfilosoof. We neigen om harder te gaan werken en ook harder met elkaar om te gaan.  In dit artikel van MT.nl vertelt zij dat deze reacties niet gezond of effectief zijn op de langere termijn. Voor onszelf, het bedrijfsleven en de maatschappij.

  Stel jezelf eens deze zeven reflectievragen, om te peilen hoe jij reageert.

  1. Hoe uitgeput ben je op dit moment?
  2. Hoe vaak voel je je gestrest of gespannen?
  3. Hoe zijn je relaties op het werk, met vrienden en familie?
  4. Hoe vaak ben je boos of gefrustreerd?
  5. Hoe vaak ben je afgeleid of heb je last van geheugenverlies?
  6. Hoe snel verwijt je anderen iets?
  7. Als je zo nog een jaar doorgaat, wat ben je dan voor iemand?

  Lees meer...

 • Van stress naar flow

  Artikel

  Flow is de staat waarin alles moeiteloos lijkt. Alles gaat vloeiend, je bent helemaal aanwezig en ‘open’ in het moment. Je maakt je geen zorgen omdat je zo geconcentreerd bezig bent, er is een bijzonder geluksgevoel. Daarnaast is er een veranderde beleving van tijd. Hoe krijg je jouw team of organisatie in de flow?

  Lees meer...

 • Je beste kant ben jijzelf

  Artikel

  Laat je van je beste kant zien door jezelf te zijn zonder trucs of opschepperij. En word ‘zichtbaar’. Kom overtuigend over door je authentiek te profileren en bereik wat je wilt.

  Lees meer...