Human Excellence

De toekomst vraagt om ‘mensgerichte’ vaardigheden. Moet jij in jouw organisatie ook steeds sneller kunnen schakelen en vernieuwen? Dan is samenwerking heel belangrijk, want alleen met de combinatie van talenten van verschillende mensen kun je de uitdagingen van deze tijd aan. Hoe goed en flexibel ben jij in het omgaan met verschillende typen mensen?

Wat is Human Excellence?

'Human Excellence' gaat over de vaardigheden om efficiënt én integer met jezelf én met anderen om te gaan.

Het gaat over communiceren, beïnvloeden, leiderschap tonen, initiatief nemen, kansen zien en pakken. Maar ook over jezelf kennen, plezier in je werk creëren, weten wat je talenten zijn, onderscheidend zijn, weten vanuit welke motivatie je werkt en weten hoe je werkdruk kunt combineren met rust.

Je bent gericht op zinvol en effectief mooie dingen voor elkaar krijgen met je team of organisatie. Of je nu leidinggeeft of als professional werkt. Daarbij denk je niet alleen aan jezelf maar hou je ook rekening met de drijfveren van anderen.

Creativiteit en menselijke waarden maken het verschil

Human Excellence is niet alleen voor nu belangrijk, maar juist ook voor de toekomst. Want in een wereld die steeds meer digitaliseert en robotiseert, maken creativiteit en de menselijke waarden het verschil. Er zijn namelijk mensen nodig die zelfstandig oplossingen kunnen bedenken en samen met anderen snel en op een duurzame manier dingen voor elkaar kunnen krijgen.

'Open' organisatiecultuur

‘Human Excellente’ mensen zorgen voor een ‘open’ organisatiecultuur waarin mensen elkaar vertrouwen. Alleen in zo’n omgeving kun je oprecht en goed samenwerken en elkaar inspireren en aanscherpen. Je leert dan samen sneller van fouten en bedenkt betere oplossingen. Zo'n cultuur werkt motiverend en het werkgeluk neemt toe. En dat heeft een positief effect op de prestaties.

Word ook ‘Human Excellent’

Wij willen jou inspireren om 'Human Excellent' te worden. Zodat jij het maximale kunt bereiken voor jezelf, je organisatie en misschien zelfs de wereld. In de trainingen van de Baak ga je net een stapje dieper dan alleen het aanleren van nieuwe vaardigheden. Hierdoor ga je jezelf en anderen beter begrijpen, waardoor je veel efficiënter en met plezier samenwerkt of mensen kunt aansturen.

Bekijk hieronder per categorie ons trainingsaanbod voor professionals en leidinggevenden:

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Heb je nog vragen of wil je advies?


Wil je weten welke training past bij jouw leervraag of heb je interesse in een incompany traject? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij staan voor je klaar om je verder te helpen! Je kunt hen bereiken via 0343-556369 of advies@debaak.nl. Of maak direct een afspraak via het adviesformulier.

Eerst gratis de stijl van onze trainingen proeven?


Dat kan tijdens de workshops van de Baak Proeverij. Je ontmoet er de trainers en andere geïnteresseerde deelnemers.

Inspiratie

 

Laat je inspireren door onderstaande artikelen en filmpjes:

Scroll up