Nieuw Leiderschap

Wat zijn de uitdagingen voor leiders van deze tijd? Wat maakt het werk van leiders anders dan pakweg 5 jaar geleden? Alles verandert zo snel dat je bereid moet zijn jezelf telkens opnieuw uit te vinden.

Om als leider goede resultaten neer te zetten en kansen te pakken, moet je tegenwoordig naast slim ook transparant en sterk in de soft skills zijn. Je moet verantwoordelijkheid en macht durven verdelen, collega’s, klanten en soms zelfs concurrenten betrekken en de denk- en handelwijze van de nieuwe generaties begrijpen en integreren. En hiermee begint het pas…

Wil jij jezelf blijven aanscherpen? Wil je actueel zijn in je leiderschap? Je zou het ‘nieuw leiderschap’ kunnen noemen, maar iedere tijd heeft zijn eigen ‘nieuwe leiderschap’ uiteraard!

Als eigenzinnig instituut voor leiderschapsontwikkeling combineren we al 70 jaar intellect, intuïtie en interactie. Jouw eigenheid en karakter spelen bij leiderschapsontwikkeling een belangrijke rol. Want leiders die vanuit hun kern opereren, zijn vele malen succesvoller dan leiders die zich laten leiden door wat er nu eenmaal van hen wordt verwacht.

Bij de Baak laten we je inzien dat de groeiende complexiteit in organisaties om een ander soort leiderschap vraagt. We leren je hoe jij bewust op elk moment de juiste combinatie van jouw kwaliteiten en die van anderen inzet.

Wil jij jezelf als leider of manager verder ontwikkelen? Volg dan één van onze leiderschapstrainingen:

Fundament van Leiderschap
Verdiepend leiderschap
Senior leiderschap

 

Scroll up