Vergroot je wendbaarheid met onze trainingen

Hoe breng je mensen in beweging? Leiderschap anno nu


Sectoren verdwijnen, nieuwe business- en organisatiemodellen komen op. Ingrijpende veranderingen in de markt, bij opdrachtgevers én bij collega’s en medewerkers zijn aan de orde van de dag. Ook jouw organisatie staat voor complexe uitdagingen. Ze vragen om een andere manier van denken en handelen dan je gewend bent.

Hoe voel je nieuwe kansen op tijd aan? Hoe kun je je team en je organisatie adequaat laten reageren op gewijzigde omstandigheden? Hoe versterk je het lerend vermogen? Wat betekent dat voor jou als leider en je stijl van leidinggeven? Matched je repertoire aan kennis en vaardigheden nog met de uitdagingen waar je voor staat? Hoe wendbaar ben je zelf?

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Wil jij nieuwe stappen zetten? Bekijk dan per categorie onze trainingen:


Heb je nog vragen of wil je advies?


Wil je weten welke training past bij jouw leervraag of heb je interesse in een incompany traject? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij staan voor je klaar om je verder te helpen! Je kunt hen bereiken via 0343-556369 of advies@debaak.nl. Of maak direct een afspraak via het adviesformulier.

Eerst gratis de stijl van onze trainingen proeven?


Dat kan tijdens de workshops van de Baak Proeverij. Je ontmoet er de trainers en andere geïnteresseerde deelnemers.

Laat je inspireren

Wij schrijven regelmatig over het thema leiderschap. Laat je hieronder inspireren met artikelen, een whitepaper, een zelftest en meer.

De Baak daagt je uit op intellect en intuïtie


Al meer dan 70 jaar is de Baak hét trainingsinstituut voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling voor hoogopgeleide professionals. Een plek vol vernieuwing en inspiratie.

Scroll up