Hero

Maak je organisatie wendbaar door samen te leren!

Empty Page Section

Leren met collega’s bij de Baak; dat heeft duurzaam resultaat!

Wendbaar zijn met je organisatie is cruciaal in deze tijd. Het vermogen van je organisatie om te leren en dit snel in actie om te zetten, geeft je een voorsprong op anderen. Blijvende resultaten kun je alleen realiseren wanneer mensen hun capaciteiten goed inzetten en optimaal samenwerken. Hoe bereik je dat? Je kunt mensen individueel trainen maar in veel situaties is een maatwerktraining voor groepen binnen je organisatie effectiever.

Of het nu gaat om betere samenwerking, meer klantgerichtheid, effectievere leiderschap-skills of meer (intern) ondernemerschap; maatwerktrainingen van de Baak zorgen ervoor dat je medewerkers leren wat goed én minder goed gaat in de dagelijkse praktijk. Ze gebruiken elkaars talenten en oefenen met ‘nieuw’ gedrag om tot gewenste resultaten te komen. Wij verbinden in onze maatwerktrajecten leren aan actuele en op te lossen cases van de organisatie. Hierdoor komt leren en werken zo dicht mogelijk bij elkaar. Samen leren versterkt de verbinding en heeft een positief en blijvend effect.

Incompany training op maat

Iedere organisatie is uniek, met een eigen dynamiek, eigen leervragen en eigen doelstellingen en ambities. Op basis van de behoeftes van de deelnemers werken we in volledige samenwerking met onze klanten een training op maat uit.

Voorop staat, dat we gaan voor het beste resultaat. We werken met de nieuwste methodes, met de beste trainers, met experts uit binnen- en buitenland en met alle middelen die er nodig zijn. Trainingen kunnen op locatie van de organisatie zelf worden verzorgd maar ook binnen een van onze unieke locaties aan zee of in het bos.

Onderwerpen waarmee de Baak in samenwerking met haar klanten al bewezen heeft excellente resultaten te kunnen realiseren zijn:

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem dan contact op met onze adviseurs via 0343-556369 of advies@debaak.nl. Of bekijk ter inspiratie hier beneden verschillende klantcases.

Informatie of advies

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

Empty Page Section

 • Kuijpers | Management Development voor een nieuwe generatie leiders

  klantcases

  De Baak maakte voor Technisch Dienstverlener Kuijpers een bijzonder maatwerk traject dat de strategische doelen van het bedrijf ondersteunt en verder brengt. In dit Management Development programma wordt een nieuwe generatie leiders opgeleid voor de toekomst. En dat doet Kuijpers, een familiebedrijf, gedeeltelijk zelf, want zij zijn mede-maker van het programma.

  Er wordt gewerkt met caseteams die werken aan afdeling-overkoepelende verbeter projecten. , asielzoekers als coach... bekijk het en leer meer over de nieuwste vormen van leren in organisaties met de Baak.

  Lees meer...

 • Strukton Civiel | efficiëntie vergroten door intervisie

  klantcases

  Strukton Civiel bestaat uit een aantal bedrijven voor infrastructuuroplossingen. De projectmanagers en projectverantwoordelijken uit de verschillende disciplines werken zeer zelfstandig aan grote en langdurige projecten, gekoppeld aan forse budgetten. Veel tijd om informatie uit te wisselen is er dan niet. Om de efficiëntie te verbeteren koos Strukton er voor om deze medewerkers een intervisietraject te laten volgen onder leiding van de Baak.

  Lees meer...

 • teaser_0009

  Dubois & Co | Impact...

  klantcases

  Registeraccountantskantoor Dubois & Co koos voor een gewaagd leiderschapsontwikkelingstraject met de Baak. Door middel van een Management Development programma werd de vraag over de toekomst van hun organisatie bij tien potentiële leiders uit hun eigen organisatie neergelegd. Gekoppeld aan het uitwerken van deze strategiecase werkten de deelnemers aan hun eigen leiderschapskwaliteiten.

  Lees meer...

 • Slachtofferhulp Nederland | intern cultuurverschil

  klantcases

  Slachtofferhulp Nederland heeft onlangs de afdeling slachtofferhulp van de politie Haaglanden overgenomen. Ook al was het soort werk bijna hetzelfde (callcenter, psychosociale, praktische en crisisondersteuning en juridische dienstverlening), er bestond een cultuurverschil tussen de nieuwe groep mensen en de bestaande organisatie die leidde tot spanningen en onbegrip. Reden om met de gehele groep afdelingshoofden een dagworkshop te doen bij de Baak te Driebergen.

  Lees meer...

 • teaser_0012

  Nedstaal | MT in beweging

  klantcases

  Binnen Nedstaal is in 2010 een nieuw management team gevormd. Daarnaast hebben er de afgelopen tijd een aantal wisselingen binnen het team plaatsgevonden. Dit was de aanleiding om een MT-traject samen met de Baak te gaan doen.

  Lees meer...

 • teaser_0010

  PostNL | Innovatiekracht en Ondernemerschap

  klantcases

  Vernieuwen en ontwikkelen staan bij veel bedrijven hoog op de agenda. Daarvoor zijn medewerkers met een ondernemende houding nodig. Bij PostNL betekent dat bijvoorbeeld kansrijke producten zoals o.a. pakketdienst en e-commerce stevig en onderscheidend in de markt zetten.

  Lees meer...

 • ING | Starting Manager

  klantcases

  Starting Manager is een programma voor beginnende leidinggevenden binnen ING waarin resultaatgerichtheid en authenticiteit hand in hand gaan. Om een team strategisch te sturen en tot prestaties te laten komen moet je je medewerkers goed kunnen coachen. Dat gaat het beste als je jezelf als persoon goed kent en kunt neerzetten. Je eigenheid op een evenwichtige manier inzetten dus, binnen een redelijk op resultaatgerichte organisatie.

  Lees meer...

 • de Baak

  Cofely Energy Solutions | AEM-cube

  klantcases

  Cofely Energy Solutions BV was een conventioneel installatiebedrijf en is door de veranderende vraag op de markt verschoven naar innovatief projectontwikkelaarbedrijf. “Dat vraagt heel veel van je personeel”, vertelt algemeen directeur Bas Ambachtsheer. “Als managementteam besloten we dat we inzicht in onszelf moesten hebben, inclusief de blindspots, om deze bedrijfsverandering goed te kunnen uitdragen en in goede banen te leiden. Wij zijn een voorbeeld voor de rest van de teams.”

  Lees meer...

 • teaser_0023

  Hoe Fujifilm Europe succesvol op eigen benen ging staan

  klantcases

  Fujifilm Europe verdiende jarenlang aan één succesvol product: filmrolletjes. Totdat die filmrolletjes ‘opeens’ niet meer nodig waren. Fuji had toen twee opties: reorganiseren of vernieuwen. Het werd die laatste optie. Met hulp van de Baak werd een succesvol veranderingstraject ingezet. Tegenwoordig produceert het bedrijf membranen voor gaszuivering en waterzuivering, relatief kleine producten naast de offsetplaten en fotopapier.

  Lees meer...

Scroll up