Empty Page Section

Met elkaar leren en verbeteren

Een team is een samenspel tussen de verschillende leden. Als je dit spel goed speelt, dan haal je met meer plezier betere resultaten. Een maatwerktraject met de Baak helpt je dit te ontwikkelen.

In teams worden organisatiedoelstellingen omgezet in concrete resultaten. Excellente samenwerking, goede communicatie en taakverdeling, en het managen van verwachtingen zijn daarbij cruciaal. Er zijn veel verschillende manieren om niet-werkende patronen van een team bloot te leggen en het weer in 'flow' te krijgen.

Samen verantwoordelijkheid nemen

Hoewel de persoonlijke kwaliteiten en intenties vaak goed zijn, komen de gezamenlijke resultaten niet altijd van de grond. Hoe maak je optimaal gebruik van wat ieder heeft in te brengen? Hoe zorg je dat teamleden elkaar versterken? Inzicht in elkaars kwaliteiten en rollen leidt tot betere samenwerking.

De Baak gebruikt verschillende methoden om een team weer in zijn kracht te zetten. We kijken naar de samenstelling en naar hoe je constructief om kunt gaan met conflicten of miscommunicatie. Belangrijk is dat er waardering komt voor de kenmerken en skills van de individuele leden. Ook het her- en erkennen van ieders eigen inbreng, positief of negatief, kan een waardevol proces op zich zijn.

Ben je geïnteresseerd in een training op maat voor jouw organisatie? Bel onze adviseurs via 0343-556369 of kijk voor een overzicht van alle thema's op maatwerktrajecten.

Advies nodig

 

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl
Scroll up