Empty Page Section

Wanneer je talentvolle professionals op de juiste manier empowert, zijn zij je motor voor de toekomst.

Wij laten Young Talents maximaal leren door ze uit te dagen buiten hun paden te treden; naast zich persoonlijk te ontwikkelen, lossen ze tijdens een training ook een organisatievraagstuk op. Dit doen wij tijdens individuele trainingen (Talent Ontwikkelings Programma en Young Talents) en maatwerktrajecten.

Maatwerk: Talent Development trajecten & Traineeships

Leren tijdens het werken staat centraal in onze aanpak zodat talenten van generatie X en Y enorm groeien in hun professionaliteit. Het 70-20-10 model garandeert verdieping van vaardigheden, beter vakmanschap en persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. De leidraad voor talentontwikkeling trajecten en traineeships is een complexe opdracht die aansluit bij een actuele organisatievraag. De modules, coaching en mentorgesprekken sluiten daar op aan. Zo creëer je maximale ontwikkeling van leiders en professionals die een cruciale rol vervullen binnen je organisatie. Een interessante optie voor een maatwerktraject is de héle organisatie te stretchen door een leertraject met jonge talenten. Door een prangende case te nemen en iedereen te betrekken voer je veranderingen en innovaties door. Jonge talenten zijn dan de drijvende kracht van vooruitgang en iedereen uit de organisatie leert van én met elkaar!

Aan de slag?

Wil je meer weten over talentontwikkelingstrajecten voor jouw organisatie?

Wat maakt onze aanpak met Young Talents uniek?

 • Generatie leren: Young Talents leren van en met andere generaties.
 • Wij creëren commitment van (senior) management. Vaak treden ze op tijdens de modules. Dat is een voorwaarde om dit soort trajecten te laten slagen.
 • Wij combineren invoegen (organisatie leren kennen en eigen maken van waarden) met toevoegen (eigen kennis & (leer)ervaring inbrengen gericht op vernieuwing).
 • Door middel van complexe opdrachten leren de Young Talents naast zelfstandig werken en leren (basisvaardigheden en competenties) ook beter samen te werken.
 • Mentorschap: Young Talents werken met senior professionals en leiders (intern en extern).
 • Young Talents leren te denken en te handelen vanuit het primaire proces van de verschillende stakeholders (van leverancier tot klant).
 • Brainbased learning: Wij herhalen en oefenen nieuwe kennis. Het leren is gebaseerd op het beleven en ervaren met de focus op output en toepassing. De Young Talents krijgen veel verantwoordelijkheid en worden geacht nieuwe dingen te creëren en invloed uit te oefenen op het proces. Zij bouwen voort op bestaande kennis en ervaring.

Bewezen concept

We maken Talent Development trajecten & Traineeships voor organisaties en overheden en werkte o.a. met KPN, Alliander, Lease Plan, Post NL, Grolsch, Wim Bosman Group, Nationale Nederlanden, verschillende Universiteiten en Provincies.

Aan de slag met vernieuwing
Traineeship doet groeien
Innovation Challenge
Leren door te doen
logo_natnedLogo_WimBosmanlogopostnlLogo_Universiteiten_EDL

Wat is een open en lerende houding voor Young Talents?

 • Je nieuwsgierigheid volgen en de status quo bevragen.
 • Je in situaties begeven die uitdagend en onbekend zijn en kalm te blijven tijdens onzekerheid en stress situaties.
 • Reflecteren op ervaringen en belangstelling hebben voor feedback.
 • Checken of je aannames en overtuigingen resultaat opleveren.
 • Experimenteren, risico’s nemen en proactief handelen.
 • Jezelf onder de loep nemen: Wat zijn je kwaliteiten, overlevingsstrategieën, allergieën en reactiepatronen?
 • Weten hoe je geestelijk en fysiek vitaal blijft.
Advies nodig

 

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
Scroll up