De Werelt Lunteren

De Werelt in Lunteren

Naast onze eigen trainingslocaties in Noordwijk en Driebergen, maken voor voor onze trainingen soms ook gebruik van een externe locatie: De Werelt in Lunteren. Wij zien de plek waar je leert niet als een praktisch onderdeel van je training, maar als een essentieel onderdeel van je leerbeleving. De locatie De Werelt past goed bij deze visie. Het is een plek waar je kennis deelt, elkaar inspireert en verbindt in één van de mooiste groene omgevingen van Nederland. Met de Veluwe als achtertuin stap je buiten zo de bossen in.

 • Locatie De Werelt Bossen

  Een plek die verrast en verwondert

  De plek waar je leert is niet een praktisch onderdeel van je training. Voor ons is de ambiance niet de verpakking, maar een essentieel deel van je leerbeleving. Daarom train je op bijzondere plekken. Niet alleen in de zalen in het hotel, maar ook juist buiten in de groene bosrijke omgeving.

 • Locatie de Werelt Terras

  Een plek van ontmoeting

  Leren doe je altijd in relatie tot de ander. Je leert van én met elkaar. Veel van onze deelnemers zijn enthousiast over de gevarieerde samenstelling van hun groep en houden ook na de training contact. Bij de Baak kom je ontmoeten, leren en verbinden.

 • Locatie De Werelt Overnachten

  Een plek om te overnachten

  Wil je alles uit je training halen? Blijf dan slapen in de luxe hotelkamers. Zo kun je alles wat je hebt geleerd in alle rust op je in laten werken en je ervaringen delen met de andere deelnemers. In de prachtige, bosrijke omgeving kom je helemaal tot rust.

   

   

  Adres Hotel De Werelt
  Westhofflaan 2
  6741 KH Lunteren

Scroll up