Edward Overzee Gallas

Als partner in leren en veranderen help ik bedrijven en teams bij het waarmaken van hun strategische ambities. Vanuit mijn achtergrond in de zakelijke dienstverlening, nationaal en internationaal, heb ik ervaren dat veel verandertrajecten via bestaande lijnstructuren en processen worden geïmplementeerd. Daarbij is vaak minder oog voor de verbinding tussen mens en resultaat. Zelf ben ik overtuigd dat veranderingen meer impact hebben als je structuur en proces combineert met leren in de praktijk en daarin de eigen verantwoordelijkheid van mensen stimuleert. In de maatwerk leer- en leiderschapsprogramma’s die ik ontwikkel, focus ik mij nadrukkelijk op het vinden van die balans.

In mijn ogen bestaat er niet één beste manier van organiseren. Wel geloof ik dat om te kunnen vernieuwen, het omgaan met verschillende zienswijzen en belanghebbenden, essentieel is. Dat geldt voor iedereen, van jong talent tot bestuurder. Als adviseur en coach help ik graag om andere zienswijzen op tafel te krijgen en juist de verschillen productief te maken.

Wil je meer informatie of advies?


Onze opleidingsadviseurs koppelen je aan de juiste incompany expert. Neem contact met ze op via 0343-556369, advies@debaak.nl of het adviesformulier.

EdwardOverzeeGallas
Naam
Edward Overzee Gallas
Functie
Incompany adviseur talent- & leiderschapsontwikkeling
Scroll up