Empty Page Section

Machiel Willemsen

Zeer gedreven professional, specialist in het werken met in- en externe adviseurs (incompany trajecten en open trainingen), werkt aan www.internadviseren.nl, oud-Baaker, 5 jaar associate. Naast de Baak verbonden aan diverse netwerken.

Pogrammamaker | Trainer

Machiel Willemsen
Naam
Machiel Willemsen
Functie
Pogrammamaker | Trainer

Empty Page Section

Biografie

Machiel is gespecialiseerd in het professionaliseren van adviseurs en werkt (inter-) nationaal op het snijvlak van organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Verder geeft hij trainingen en begeleidt als adviseur verandertrektochten waarin organisaties werken aan cultuur/gedragsverandering. Klanten beschrijven Machiel's stijl als motiverend en direct, flexibel en duurzaam, humorrijk en met lef. Verantwoordelijkheid, resultaatgerichtheid, verdieping en vertrouwen zijn de waarden van waaruit Machiel werkt.


Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.

Meer inspiratie

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


 • Agile werken

  Thema

  Opdrachten uitvoeren omdat je baas het zegt? Dat dacht ik niet. Leidinggeven of een project managen op basis van hiërarchie en autoriteit blijkt niet meer succesvol. Teamleden bepalen grotendeels zelf hoe ze hun doel halen en wat ze daarvoor nodig hebben. Met hoofd, hart en handen.

  Lees meer...

 • Professioneel Adviseren | De WinterBaak

  De WinterBaak

  ‘Professioneel adviseren’ (PA) is een compacte, interactieve en praktijkgerichte training gericht op vakspecialisten, beleidsmakers en adviseurs die hun impact als adviseur willen vergroten. Je wilt weten hoe je een stevige relatie met je (interne)klant kan opbouwen en je wilt leren beter om te gaan met eigen valkuilen. Daarnaast vind je het van belang om te leren hoe je invloed uit kunt oefenen zonder daarvoor formele macht te hebben.

  Kijk hier voor meer informatie en het trainingsoverzicht van de WinterBaak.

  Lees meer...

Scroll up