Empty Page Section

Nathalie Vrancken

Verbonden aan de Baak sinds 2001. De Baak en haar Bakers- inspireren mij steeds om anders te kijken en anders te denken. Organisatie ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en innovatie, zijn de onderwerpen waar De Baak en ik als professional elkaar versterken. In het kader van sociale innovatie houd ik mij bezig met het ontwikkelen van 'nieuw voorzitterschap', een aanvullende wijze van het aansturen van samenwerking en besluit in overleg/de vergadering.

Trainer

Nathalie Vrancken
Naam
Nathalie Vrancken
Functie
Trainer

Empty Page Section

Biografie

'Ontwikkeling is de motor van leven'. Als bedrijfskundige heb ik in diverse organisatie gewerkt. Vanaf 2001 ben ik werkzaam als zelfstandige voor diverse profit en non-profit bedrijven. Mijn ontwikkeling is mijn professionele groei en succes geweest. Dat is voor mijn klanten niet anders. Hen op een persoonlijke en onconventionele ondersteunen in hun organisatie is mijn leitmotiv; klanten als bevriende relaties. Want bij een bevriend persoon voel je je veilig en kan je je uitspreken. Naast warme klantrelaties en fijn werk, ben ik altijd op zoek naar organisatietrends. Dit heeft geresulteerd in het schrijven van een boek over Nieuw Voorzitterschap. Door het verdampen van organisaties, wordt de vergadering anders en belangrijker. Daardoor verandert de rol van de voorzitter. Nieuw Voorzitterschap is een discipline die geleerd kan/moet worden. Dat heb ik me als doel gesteld. Door steeds op zoek te gaan naar 'wat morgen belangrijk wordt', blijf ik leren. Leren geeft leven.

Meer inspiratie

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


 • teaser_0027

  Eerste hulp voor hopeloze teams

  Artikel

  Alle fut is uit de teambesprekingen, er wordt nauwelijks meer gecommuniceerd en iedereen gaat zijn eigen gang. Help, het team ontspoort! 5 tips om hopeloze teams weer op de rails te krijgen.

  Lees meer...

 • teaser_debaak_0002

  Hoor jij écht wat je team zegt?

  Artikel

  Teamleden bepalen vaak grotendeels zelf hoe ze hun doel halen en wat ze daarvoor nodig hebben. Zo werken ze bij veel bedrijven in multidisciplinaire teams volgens de agile of lean methodologie. Resultaatgericht en zonder traditionele baas. Er is minder overleg en minder coördinatie. Maar wel meer verantwoording voor teams en individuen en meer ruimte voor initiatief. Beter luisteren verhoogt de teamprestaties en vergroot de creativiteit. En het mooie is: beter luisteren kun je leren. 3 waardevolle adviezen.

  Lees meer...

 • teaser_0025

  Whitepaper | Verdorie! Wie heeft hier de regie?

  Whitepaper

  De werkomgeving confronteert ons met steeds nieuwe uitdagingen. In deze tijd waar concurrerende producten of diensten onverwacht uit allerlei hoeken opduiken moet je snel kunnen schakelen. Hoe ga jij om met die complexiteit in de samenwerking met anderen?

  Lees meer...

Scroll up