Empty Page Section

Rick Lindhout

Rick is flexibel, mensgericht en creatief. Goed luisteraar met analytische kwaliteiten. Doorzetter en optimist. Verbinder.
In staat om met alle niveaus binnen een organisatie te werken. Werkt graag in de zorg als leiderschap- en teamtrainer. Als begeleider van medische maatschappen en vakgroepen met langdurig bestaande samenwerkingsproblemen/conflicten.
Rick is Programmamanager geweest bij Rimibaltic (AHOLD). Referentie Ton Nolet (vertaald uit het Engels): ‘Rick is door Rimibaltic ingehuurd om de productiviteit te verhogen (Baltische Food Retail omzet EUR 1,2 B). Dit grootschalige project werd goed uitgevoerd en met significante meetbare resultaten. Rick en zijn team waren bijzonder bedreven in de oprichting van vertrouwen en daarmee het verhogen van de snelheid van het doorvoeren van veranderingen. Het vertrouwen was zowel op basis van hun deskundigheid als op hun geïnvesteerde tijd in goede relaties met store management. De relatie tussen Rick en het Executive Management was open en zeer waardevol, het bespreken van waarnemingen in het kader van hun opdracht, maar ook op andere mogelijkheden om het beheer en de prestaties te verhogen. Alle doorgevoerde veranderingen zijn vandaag de dag nog steeds actueel’.

Trainer

Rick Lindhout
Naam
Rick Lindhout
Functie
Trainer
Scroll up