Empty Page Section

Wil jij alles leren over het vak productmanagement?

Als productmanager bij de Baak ben je een bezig bijtje. Het doel van deze functie is om op alle mogelijke manieren onze opleidingen kwalitatief hoogstaand te houden en dus commercieel aantrekkelijk. Onze opleidingen vragen én verdienen onze volle aandacht.

De Stage

Tijdens deze stage maak je alles mee van het vak productmanagement. Je bent tijdens je stage teamlid van ons team van 7 productmanagers. Je hebt met ons teamoverleggen in Noordwijk en in Driebergen, je draagt bij aan het werk zowel inhoudelijk als organisatorisch. Je werkt mee aan o.a. kwaliteitsbewaking van onze opleidingen, dit doen wij op verschillende manieren. Als productmanager ben je een spin in het web, en aanspreekpunt voor trainers/docenten/coaches. In je stage denk en doe jij mee met diverse marketingactiviteiten, je maakt events mee, in voorbereiding en uitvoering; o.a. de Proeverij, en het evenement ‘de WinterBaak’. Je draagt bij aan (markt)onderzoek en (kennis)ontwikkeling van de Baak open opleidingen.
Je wordt begeleid door een van de productmanagers met standplaats Noordwijk, en na een inwerkperiode krijg je de mogelijkheid om de functie vorm en inhoud te geven.
In de stage kun je veel leren, maar we zijn ook benieuwd naar wat jij mee brengt vanuit jouw eigen opleiding en ervaring. Bovenstaande activiteiten zijn voorbeelden van wat kan en dit gaat allemaal in nauw overleg.

Jouw profiel

Samenwerken, hulp vragen, communicatief vaardig, zelfstandig, ondernemend, durf, lef. Herken jij jezelf? Een opleiding van HBO/WO niveau in de richting (product)management, marketing of commercie is passend, maar volg je momenteel een andere opleiding en voel je je wel aangesproken, ben je van harte welkom om te reageren.

Interesse?

Spreekt de stage jou aan? Wil je meer weten over de stage? Neem dan contact met Elke Visser via het telefoonnummer 06-41663106. Direct solliciteren is mogelijk via de rode button.

Stagiair(e) Communicatie Productmanagement

Lokatie
de Baak Noordwijk
vacature info
Stageperiode in overleg (bij voorkeur 5 tot 10 maanden)
Solliciteer direct
Scroll up