• Persoonlijke aandacht
  • Grensverleggend
  • De beste trainers
  • Gecertificeerd
  • Grensverleggend en persoonlijke aandacht

Empty Page Section

Trainingen voor leidinggevenden en professionals


Jezelf ontwikkelen staat centraal in onze trainingen. Al meer dan 70 jaar hebben wij ervaring in het trainen van hoogopgeleide professionals op hbo en wo werk- en denkniveau. Bekijk hieronder ons trainingsaanbod per categorie. Of bekijk ons totaaloverzicht van alle trainingen. Wil je liever een persoonlijk advies? Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact op via 0343-556369 of advies@debaak.nl.

Empty Page Section

Empty Page Section

Wil je liever een verkorte versie volgen of vrijblijvend kennismaken met onze trainingen? Dat kan! Meld je dan snel aan voor de Zomerbaak of de Proeverij.

Heb je nog vragen of wil je advies?

Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij staan voor je klaar om je verder te helpen! Je kunt hen bereiken via 0343-556369 of advies@debaak.nl. Of maak direct een afspraak via het adviesformulier.

Naast onze trainingen voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling bieden wij ook persoonlijke coaching trajecten aan. Of ben je op zoek naar maatwerk voor jouw organisatie? Kijk dan verder bij onze incompany trajecten.

Scroll up