“Overweldigende ervaring”

News Detail

Ik ging deze training volgen omdat ik de coaching vaardigheden graag toe wilde passen in mijn werk als HR-adviseur. Ik vond het een overweldigende ervaring in een fijne, veilige leeromgeving.

Ik heb het programma als zeer inspirerend ervaren. Het heeft veel teweeggebracht, een denkproces en reflectie. Het was een bijzondere ervaring en ik heb veel geleerd. Niet alleen over coaching maar ook over mezelf. Verder vond ik de training op een zeer professionele manier opgezet. Dit geldt in het bijzonder ook voor de trainer.

Ik heb inzichten gekregen in de manier van coachen die ik niet alleen bij gesprekken met collega's kan toepassen, maar ook in het persoonlijke leven. De kracht van de verschillende simpele methoden zoals LSD is enorm. Mijn leerervaringen ‘hoe kom ik over op een ander’ en ‘luisteren zonder oordeel’ pas ik toe in de dagelijkse gesprekken en zij leveren mij ook direct winst op. Met name de bewustwording die de training heeft gebracht, neem ik mee. Het is een prikkelend en inspirerend programma om de kleine stapjes die ik al zette, veel bewuster uit te bouwen.

Terug naar ervaringen

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Ja, ik wil advies

Mirjam de Klerk, Senior HR-adviseur bij BNN-VARA
Deelneemster Coaching on the Job


“Wat ik leerde gaat verder dan het alleen toepassen op werk.”

Scroll up