Inspiratiemiddag de Baak LEAP

Empty Page Section

Kom gratis en vrijblijvend een voorproefje nemen van het Leadership Entrepreneurship Advancement Program (LEAP) op dinsdag 17 september 2019 van 12:30 – 18:30 uur op Landgoed de Horst in Driebergen.

Ontmoet daar andere senior leiders die interesse hebben in deze diepgaande training die eind oktober 2019 start.

Het programma

12:30 uur Ontvangst met lunch in het landhuis
13:00 uur Opening
13:15 uur De U-theorie. Presentatie van het programma van de Baak LEAP door de trainers Sacha Kluvers en Valentijn Ouwens.
14:15 uur 2 workshops in 2 rondes


JobCornelissenWorkshop 1: 'Body Talk'
door Job Cornelissen. Dans is een extreme vorm van non-verbale communicatie, dat is het uitgangspunt in deze compacte workshop. Via dans en dansimprovisatie verbeter je je lichaamsbewustzijn, op speelse manier onderzoek je jouw gewoonten in lichaamstaal en non-verbaal gedrag en hoe een ander daarop reageert. Een vergroot lichaamsbewustzijn biedt veel mogelijkheden: meer rust in communicatie en presentatie, meer zichtbaarheid bij anderen en een beter contact met jezelf. Dit geeft meer ruimte om de signalen van je omgeving op te vangen.       

Bertmulder_23Workshop 2: Cultuurcodes: 'De waarden van onze én andere culturen' door Bert Mulder, lector informatie, technologie en samenleving. De groeiende complexiteit van ons economisch en maatschappelijk handelen vraagt een steeds breder perspectief en het vermogen je te kunnen verplaatsen in andere culturen. Om die reden is er de laatste decennia een toenemende interesse voor niet-rationele vormen van reflectie, als tegenwicht van de huidige vormen van leven en organiseren. Om hier een basis voor te leggen, kijken we over de grenzen van onze eigen cultuur en verkennen de waarden die onder onze en andere culturen liggen.

16.30 uur: In gesprek met oud-deelnemers van de LEAP
Oud-deelnemers van de Baak LEAP vertellen over hun persoonlijke reis en je kunt hen vragen stellen.

17:45 uur Afsluiting en netwerkborrel met de mogelijkheid vragen te stellen over deze training en onze andere trainingen voor ervaren leiders.

Plaats en tijd
12.30 – 18.30 uur
De Horst 1
3971 KR Driebergen

De gratis inspiratiemiddag van de Baak LEAP is voor senior leidinggevenden die zich willen oriënteren op deze intensieve leerreis. Om de kwaliteit van de groepssamenstelling te garanderen kan een verkennend telefoongesprek onderdeel zijn van de aanmelding voor deze dag. Voor vragen kun je contact opnemen met 0343-556369 of advies@debaak.nl

Schrijf je hieronder in:

 
*
*
*
*
*
*
*

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl
Ja, ik wil advies
Scroll up