Leadership Entrepreneurship Advancement Program

Intro

Maak een sprong in visionair leiderschap

De bekende Baak LEAP heeft een nieuwe, meer compacte uitvoering die een minder grote tijdsinvestering van de deelnemers vraagt. Natuurlijk met de India reis, de banenruil en de Vision Quest als centrale onderdelen.

 • Word een sterkere leider door uitdagende zelfreflectie
 • Lever een inspirerende bijdrage aan het succes van jouw organisatie
 • Leer anders omgaan met complexiteit en onzekerheid en neem anderen hierin mee
 • Krijg gevoel voor een veranderende economie en ontwikkel een global mindset
 • Ontwikkel je ondernemerschap en realiseer je visie
Vol ambitie? Zet die fundamentele stap voorwaarts

Vanaf jouw hogere managementpositie zie jij hoe de wereld in hoog tempo verandert. Het wordt tijd voor nieuwe aanpakken en businessperspectieven. Met de Baak LEAP (Leadership Entrepreneurship Advancement Program) zet je een fundamentele stap voorwaarts, zowel op persoonlijk vlak als op het gebied van leiderschap. Verdiep je persoonlijke intelligentie, strategische intelligentie en ondernemerschapskwaliteiten. Vergroot je netwerk waarmee je kunt sparren over zakelijke en persoonlijke zaken. Leer te observeren, te luisteren en voorbij te gaan aan je eigen (waarde)oordelen om vanuit een breder perspectief beslissingen te nemen.

In 5 intensieve modules herschep je je creatief en innoverend vermogen met onder andere een indrukwekkende werk-leerreis naar India, een verdiepende Vision Quest, een banenruil en meer. Ben jij toe aan deze intensieve reis?

Gratis kennismaken met onze trainingen? Proef de stijl via een live sessie tijdens de Online Proeverij.

Veilige leer- en werkomgeving
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. Daarom werken we vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM en de protocollen van de branche verenigingen NRTO en KHN. Hoe we dat doen lees je hier.

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Investering

Duur
Start
Prijs (excl. BTW) Help

De prijs is excl. BTW. Vrijstelling van BTW is mogelijk, als je bedrijf geen BTW kan terug vorderen. Er komt dan 10% opslag bovenop de excl. BTW prijs, dit is voordeliger voor organisaties die geen BTW kunnen terugvorderen dan de prijs incl. BTW. Vraag bij je financiële afdeling na of je moet kiezen voor Prijs excl. BTW of Prijs BTW vrij.

14.995,00
Arrangement Meer info

Arrangementskosten zijn bijkomende kosten bij de training voor koffie, thee, lunch, diner e.d.. De prijs is exclusief BTW en is onder voorbehoud van wijzigingen.

€ 3.413,51
Overnachten Meer info

Overnachten wordt aanbevolen. Wij raden je aan om bij meerdaagse modules op onze locatie te overnachten, zodat het geleerde in alle rust kan bezinken. In deze training onderga je namelijk een intensief proces waarin je leert en verandert. Ook heb je dan de mogelijkheid om met je mededeelnemers je ervaringen te delen. Uit ervaring weten we dat blijven slapen een verdieping aan de trainingservaring geeft. De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van het kamertype.

€ 475,36

Beschrijving

Verbind leiderschap met ondernemerschap

De Baak LEAP combineert op unieke wijze de zakelijke kant met de 'human side of enterprise'. Hierbij staan steeds impactvolle en actuele thema’s centraal. Al honderden hogere managers gingen je voor.

Vertaal de Theory U naar de praktijk
Het programma is opgebouwd rondom de Theory U van Otto Scharmer. Deze theorie gaat over 'leidinggeven vanuit de toekomst'. Hiermee ontwikkel je gevoel voor wat in welke situatie nodig is om juist te kunnen handelen. De U begint bij jezelf en eindigt in het ondernemerschap.

“Door het gebruik van de Theory U in het programma krijg je ook handvatten om het geleerde toe te passen.”

Van je eigen bedrijf tot India
Je wordt letterlijk uitgedaagd om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Het programma heeft een grote diversiteit aan leercontexten: business, persoonlijk, mentaal en fysiek. Van leren van en in India tot een intense Vision Quest in Portugal, en van lichaamsbewustzijn tot leiderschapspoëzie. Als deelnemer sta je aan het roer om in het hier en nu te experimenteren met jouw leiderschap en ondernemerschap. Je oefent zelf invloed uit op het programma. Anticiperen op bekend terrein kan niet meer. Je leert je leiderschapsrol kennen en ontvangt direct feedback.

“Als een intense reis van ondergaan, ervaren en delen, waardoor ik mezelf heb (terug)gevonden.”

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Online Proeverij

Gratis kennismaken met onze trainingen? Proef de stijl tijdens een live sessie.

Meld je aan

Programma

Ervaar 5 intensieve modules

De Baak LEAP bestaat uit 25 dagen, verdeeld over 5 modules. Voordat je aan dit intensieve programma begint, krijg je een intakegesprek. In het programma zitten mogelijk nog kleine veranderingen, waaronder de locatie van de Vision Quest.

“Het was een geweldig inspirerend programma, waarbij ik in een veilige omgeving mijn kwaliteiten heb herontdekt.”

Vooraf aan de modules:
 • Intakegesprek

  Formuleer jouw leervraag samen met trainers tijdens dit face-to-facegesprek. Daarnaast bekijken we of je geschikt bent voor dit programma. Je directe leidinggevende is ook gedeeltelijk bij dit gesprek aanwezig. In het programma werk je aan je persoonlijke en strategische ontwikkeling. Je gemaakte strategie neem je mee terug naar jouw organisatie.
Module 1: Wie ben ik in mijn context (3,5 dagen)

Het programma start met een reis naar binnen (de linkerkant van de U). Je zoomt daarbij in op je authentieke zelf.

 • Vergroot jouw persoonlijke intelligentie
 • Krijg inzicht in jouw drijfveren, verlangens en belemmeringen
 • Ontdek jouw patronen, normen en waarden
 • Ontdek hoe jij als leider interacteert met jouw directe omgeving
 • Onderzoek wat er echt speelt in jouw context
Module 2: Wie ben ik in de wereld (8 dagen)

Stap uit je comfortzone en bezoek India, een land waar veranderingen in hoog tempo plaatsvinden. Je gaat een week lang samenwerken met managers van een Indiase organisatie. Ontdek vraagstukken waar je niet altijd een antwoord op vindt. Een paradigmashift is dan noodzakelijk. Het helpt je om te transformeren naar een nieuw, hoger niveau waardoor je anders leert omgaan met complexiteit. In India werken wij samen met Inner Voice Consulting.

 • Ontdek welke veranderingen invloed hebben op jouw organisatie
 • Werk samen met de managers van een bedrijf zonder winstoogmerk aan een real life businesscase
 • Krijg nieuwe inzichten door het werken in een andere cultuur
 • Leer om anders handelen, maar behoud je eigen essentie
Module 3: Wie ben ik ten diepste (5 dagen)

Tijd om voor jezelf, met alle opgedane ervaringen en inzichten, een nieuw perspectief aan te brengen.

 • Neem deel aan een Vision Quest zoals de oude indianen al deden (locatie wordt nog bepaald)
 • Zoek de stilte op, laat alles op je inwerken en reflecteer
 • Ontdek jouw innerlijke visie en nieuwe mogelijkheden voor de toekomst
 • Definieer jezelf en je diepste drijfveren opnieuw tijdens je verblijf van 24 uur alleen in de natuur
Module 4: Wie ben ik als getransformeerde leider (3,5 dagen)

In deze module ruil je 2,5 dag van baan met een mededeelnemer.

 • Leer jouw innerlijke visie om te zetten in externe resultaten
 • Maak een concrete vertaling naar je leiderschap in de praktijk
 • Ervaar hoe het is om te leiden vanuit je innerlijke kracht in plaats van vanuit de inhoud
 • Laat je inspireren door een nieuwe, onbekende werkomgeving
Module 5: Afsluiten en doorgaan (1 dag)

De grand finale van dit programma! Hoe betrek je je stakeholders en hoe toon je leiderschap?

 • Ontdek wat je nog nodig hebt om verder te gaan
 • Weet wat er gebeurt als je persoonlijke en strategische intelligentie en ondernemerschap bundelt
Tussendagen: praat na over wat je geleerd hebt

Tussen de modules door heb je een aantal ‘tussendagen’. Dit zijn dagdelen waarin je terugblikt op de modules en vooruitkijkt naar de toekomst.

“Ik ben veel opener. Mensen komen naar me toe omdat ik ergens in geloof. Ik krijg nu echt weer beweging in een vastzittende groep.”

Studiebelasting
Naast de opleidingsdagen dien je rekening te houden met een extra studiebelasting van ongeveer 3 tot 8 procent van de duur van de gehele opleiding. Tussen de modules werk je aan huiswerkopdrachten en/of reflectieopdrachten.

Tip: alles uit je training halen? Blijf overnachten!
Blijven slapen geeft gegarandeerd een verdieping aan de trainingservaring. Zo kun je alles wat je tijdens de training leert rustig op je laten inwerken. Bovendien kun je je ervaringen met andere deelnemers delen. Onze comfortabele hotelkamers zijn gewoon op onze trainingslocaties. In de prachtige, bosrijke omgeving of bij de ruisende zee kom je helemaal tot rust. Je reserveert de overnachtingen via het inschrijfformulier.

Coaching &Co: meer verdieping na jouw training
Wil je na jouw training verder leren? Schrijf je dan in voor Coaching &Co. Daarmee gaat jouw leerproces ook na de training door. Zo breng je jezelf en jouw organisatie verder!

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs
We helpen je graag om je leervraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk adviesgesprek, zodat je weet welke training van de Baak het best bij jou past. Bel of mail ons via: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Online Proeverij

Gratis kennismaken met onze trainingen? Proef de stijl tijdens een live sessie.

Meld je aan

Voor wie

Past de Baak LEAP bij jou?

Deze training is voor:
Managers, leidinggevenden, programmamanagers, ondernemers en directeuren.

 • Je hebt ruime ervaring in een leidinggevende functie op strategisch niveau
 • Jouw rol speelt zich af in het complexe politieke krachtenveld van de organisatie
 • Je hebt de ambitie om ongebaande paden te betreden
 • Aansluitend op de gemiddelde leeftijd van de deelnemers ben je 40 jaar of ouder
 • Je hebt ruime ervaring met zelfreflectie
 • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau

“De selectie en intake is stevig, waardoor er een aan elkaar gewaagde groep ontstaat.”

Samen leren

De groep bestaat uit minimaal 10 deelnemers en biedt jou een krachtige leercontext om op senior niveau ‘te sparren’. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin je waardevol met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training én over jouw werksituatie.

Bekijk de verschillende soorten branches en bedrijven en functienamen van deelnemers van het Leadership Entrepreneurship Advancement Program.

Wil je een oud-deelnemer spreken over zijn of haar ervaringen met de Baak LEAP? Onderstaande 3 mensen vertellen je er graag over:

Ingeborg_Jansen

Ingeborg Janssen Reinen
Lid college van bestuur Gilde Opleidingen - Fontys Hogescholen

Jarno_Koren

Jarno Koren
Vestigingsmanager - Oogziekenhuis Zonnestraal Oost NL.

Noortje_Krakers

Noortje Krakers
Manager Customer Experience - Florius

Mail ons wie je wil spreken en wij brengen je met hem of haar in contact: leap@debaak.nl

Of lees hier een interview met oud-deelnemer Remko van der Graaff over wat de LEAP hem heeft gebracht.

Maatwerk voor jouw organisatie
Ben je op zoek naar deze training voor een incompany traject? Of wil je in gesprek met één van onze experts over de ontwikkelingsmogelijkheden voor jouw organisatie? Onze adviseurs helpen je graag: advies@debaak.nl | 0343-556369.

Het team

Deze toegewijde professionals zorgen ervoor dat de training voor jou een groot succes wordt!

Startdata

Plaatsen beschikbaar
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Reserveer een plek op de wachtlijst
Startdatum en planning Locatie Beschikbaar
29 mrt 2022 - 12:30 uur meer details minder details Driebergen, Extern Ja

Module planning 29 mrt 2022 - 12:30 uur

 • In Between I

  Datum
  10 mei 2022 - 12:30 uur  t/m  10 mei 2022 - 22:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • In Between II

  Datum
  08 jul 2022 - 12:30 uur  t/m  08 jul 2022 - 22:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • In Between III

  Datum
  30 aug 2022 - 12:30 uur  t/m  30 aug 2022 - 22:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • Module 1

  Datum
  29 mrt 2022 - 12:30 uur  t/m  01 apr 2022 - 14:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • Module 2

  Datum
  13 jun 2022 - 09:00 uur  t/m  19 jun 2022 - 20:00 uur
  Locatie
  Extern
 • Module 3

  Datum
  11 sep 2022 - 17:30 uur  t/m  16 sep 2022 - 20:00 uur
  Locatie
  Extern
 • Module 4

  Datum
  16 nov 2022 - 00:00 uur  t/m  18 nov 2022 - 14:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • Module 5

  Datum
  11 jan 2023 - 12:30 uur  t/m  12 jan 2023 - 21:00 uur
  Locatie
  Driebergen
 • In Between IV

  Datum
  13 okt 2022 - 12:30 uur  t/m  13 okt 2022 - 22:00 uur
  Locatie
  Driebergen

Ervaringen

 • 90 van 100

  De Vision Quest heeft voor mij heel duidelijk gemaakt dat ik mag genieten van de overvloed in mijn leven. Het vertrouwen dat zich voor mij de juiste oplossing zou aandienen, dat heb ik hier geleerd.

 • 90 van 100

  Er is heel veel veranderd in mijn leven na de LEAP. Wat is mijn grootste verandering? Meer vertrouwen in mijzelf. Meer rust. En ik kan er echt zijn voor de ander.

 • 90 van 100

  inspirerend, krachtig, versterkend

 • 90 van 100

  het was een reis die dieper en verder ging dan ik had kunnen bedenken.

 • 90 van 100

  Het was een geweldig inspirerend programma waarbij ik me in een veilige omgeving mijn kwaliteiten heb herontdekt.

 • 90 van 100

  Levensveranderend...

 • 90 van 100

  Een geweldige reis naar mijn open mind, open hart en open will. Naar mijn bron / mijn passie. Prachtige ervaringen opgedaan met fijne reisgenoten! Het heeft mijn leven verrijkt!

 • 100 van 100

  Het programma drong door tot in elke vezel van je "zijn"

 • 80 van 100

  Het Leap Baak programma is een fantastisch programma dat super goed in elkaar zit.
  complimenten voor de organisatie!

 • 80 van 100

  Inspirerend

Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
Scroll up