Empty Page Section

Kom een voorproefje nemen van het Leadership Entrepreneurship Advancement Program (LEAP) op maandag 10 september van 12:30 – 18:30 uur op Landgoed de Horst in Driebergen.

Ontmoet daar andere senior leiders die interesse hebben in deze diepgaande training die start in oktober 2018.

Het programma

12:30 uur Ontvangst met eenvoudige lunch in het landhuis
13:00 uur Welkom door de directeur van de Baak, Marcel Wintels
13:15 uur De U-theorie. Presentatie van het programma van de Baak LEAP door de trainers Sacha Kluvers en Valentijn Ouwens
14:15 uur 3 workshops in 3 rondes

JobCornelissenWorkshop 1: Het lijf liegt niet: 'Hoe breng jij de ander in beweging en hoe is het om jou als leider te volgen?’ door Job Cornelissen. Het lijf onthoudt dingen waarin je ooit terecht bent gekomen en laat je je eerste neigingen zien. Er blijken vele overeenkomsten te zijn tussen het gedrag en neigingen op de werkvloer en op de dansvloer, als het aankomt op leiderschap, volgen en samenwerking. Tijdens deze workshop krijg je een eerste aanzet om dat zelf te ervaren.

Bertmulder_23Workshop 2: Cultuurcodes: 'De waarden van onze én andere culturen’ door Bert Mulder, lector informatie, technologie en samenleving. De groeiende complexiteit van ons economisch en maatschappelijk handelen vraagt een steeds breder perspectief en het vermogen je te kunnen verplaatsen in andere culturen. Om die reden is er de laatste decennia een toenemende interesse voor niet-rationele vormen van reflectie, als tegenwicht van de huidige vormen van leven en organiseren. Om hier een basis voor te leggen, kijken we over de grenzen van onze eigen cultuur en verkennen de waarden die onder onze en andere culturen liggen.

Workshop 3: In gesprek met oud-deelnemers van de LEAP: oud-deelnemers van de Baak LEAP vertellen over hun persoonlijke reis en je kunt hen vragen stellen.

17:45 uur Afsluiting en netwerkborrel

Plaats en tijd
maandag 10 september
12.30 – 18.30 uur
De Horst 1
3971 KR Driebergen

De Informatie- en inspiratiemiddag van de Baak LEAP is voor senior leidinggevenden die zich willen oriënteren op deze intensieve leerreis. Een verkennend telefoongesprek is onderdeel van de aanmelding voor deze dag. Voor vragen kun je contact opnemen met 0343-556369 of advies@debaak.nl

Schrijf je hieronder in:

*
*
*
*
*
*
*
Scroll up