Empty Page Section

Coachen in een organisatie vraagt specifieke kennis èn lef. Denk aan toenemende vragen rond stress en burn-out. En het spanningsveld tussen organisatie- en individueel belang. Wil jij als ‘coach in organisaties’ een verdiepingsslag maken?

De opleiding Verdiepend Coachen in Organisaties bevat drie Intensives die je afzonderlijk of als geheel kunt volgen. Deze programma’s bieden we ook incompany aan.

Er is veel ruimte voor het inbrengen van eigen casuïstiek en dilemma’s. De drie Intensives die je afzonderlijk of als geheel kunt volgen zijn:

 • Coachen in de context van de organisatie

Je leert relevante aspecten van de organisatie herkennen en betrekken bij je coaching. Samen met een ‘peer’ maak je een analyse van de organisatie waar(voor) je werkt. Tijdens de training ga je o.a. aan de slag met passende en creatieve werkvormen, zoals met systemische oefeningen.
Duur: 5 dagdelen en supervisie

Start:

Najaar 2017

Investering

Standaard tarief : € 1.080,-- (wanneer de werkgever betaalt)
Gereduceerd tarief : € 890,-- (voor particulieren en zzp-ers)
Deze bedragen zijn BTW-vrijgesteld.

 • Vitaliteitscoaching

Je leert als vitaliteitscoach coachees professioneel te begeleiden om hun veerkracht te vergroten en negatieve stress te verminderen. Tijdens deze Intensive doe je kennis op via vakliteratuur, een werkcollege en een webinar. Je oefent in de training met concrete basisinterventies en raakt vertrouwd met de mogelijkheden en effecten hiervan.
Duur: 6 dagdelen en supervisie.

Start: voorjaar 2018

Investering

Standaard tarief : € 1.185,-- (wanneer de werkgever betaalt)
Gereduceerd tarief : € 980,-- (voor particulieren en zzp-ers)
Deze bedragen zijn BTW-vrijgesteld.

 • Coachen met lef

Omgaan met voor jou lastige situaties vraagt lef. Je moet dan vaak gedrag vertonen dat je niet gemakkelijk afgaat of liever vermijdt. Je onderzoekt in de training wat een lastige situatie met jou doet en hoe je daar meestal mee omgaat. In het verlengde daarvan maak je kennis met andere dan voor jou ‘veilige’ interventies en oefen je met de effecten hiervan.
Duur: 5 dagdelen en supervisie

Start:

5 oktober 2017

Investering

Standaard tarief : € 1.165,-- (wanneer de werkgever betaalt)
Gereduceerd tarief : € 940,-- (voor particulieren en zzp-ers)
Deze bedragen zijn BTW-vrijgesteld.

Meer informatie

Deze opleiding wordt verzorgd door onze dochter het Europees Instituut de Baak. Kijk voor uitgebreide informatie op de website van het Europees Instituut.


Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
 • Specialisatie E-coaching

  Coachen

  Internet is niet meer weg te denken uit ons leven. De online ontwikkelingen bieden je als professioneel begeleider nieuwe mogelijkheden. Online coachen of begeleiden biedt een waardevolle aanvulling op (en soms zelfs vervanging van) face to face gesprekken.

  Lees meer...

 • Winning Teams

  Coachen

  Wil jij gebruik leren maken van de kracht van een groep of team en deze begeleiden in het leerproces om zichzelf effectief te sturen?

  Lees meer...

 • Teamcoaching

  Coachen

  Werk jij met groepen of teams en wil je je manier van coachen professionaliseren? In de St!r erkende opleiding Teamcoaching ‘Winning Teams’ leer je gebruik te maken van de kracht van een team en deze te begeleiden in het leerproces om zichzelf effectief te sturen in werken en leren. Jijzelf bent hierin het belangrijkste instrument.

  Lees meer...

Meer inspiratie

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


 • Van sturen naar coachen in 4 stappen

  Artikel

  Nieuw leiderschap en meer autonomie bij de medewerkers heeft gevolgen voor leiders en managers. Om een coachende leidinggevende te worden moet je veel vaardigheden aanleren. Je moet er ook nogal wat afleren.

  Lees meer...

 • Verbroken Verbindingen

  Artikel

  Flexwerken, oplopende werkdruk, cynisme over politiek. Godfried IJsseling ziet een samenleving met beknelde en bedrukte mensen. En hij heeft oplossingen.

  Lees meer...

 • Via burn-out naar carrièreswitch

  Artikel

  Ivo Kothman heeft tijdens en na zijn burn-out begeleiding gehad van o.a. een e-coach. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het inzicht dat hij op zoek moest naar een andere werkomgeving.

  Lees meer...

 • Ontwikkel de coachende leider in jezelf!

  Artikel

  Coachend leiderschap wordt steeds belangrijker. Thema’s als duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en innovatie spelen in toenemende mate een rol in organisaties. Medewerkers worden geacht langer door te werken, gezond te blijven, flexibel in te kunnen spelen op verandering en zaken vanuit een ander perspectief op te lossen.

  Lees meer...

Scroll up