LEAP: Nature Quest

Tijdens de 3e module van het Leadership Entrepreneurship Advancement Program reizen we met de groep naar Terschelling voor een natuur retraite. Laat vanaf het moment dat je op de boot stapt los. Je zorgen op de kade achterlaten. En kom op diezelfde kade terug met nieuwe inzichten.

Mensen trekken zich terug in de natuur om antwoord te krijgen op belangrijke en essentiële vraagstukken of problemen van hun stam, dorp, familie of hun leven. Vaak is het de leider die dan alleen de natuur in gaat en pas terugkeert als hij of zij een visioen of inzicht heeft ontvangen; een antwoord op de vraag. Natuur retraite betekent dan ook letterlijk: zoektocht naar een visioen.

In onze westerse wereld is dit niet zo vanzelfsprekend. We leven in een naar buiten gerichte cultuur, een cultuur van handelen. We zijn niet gewend naar binnen te kijken; om te onderzoeken wie we werkelijk zijn; de confrontatie met onszelf aan te gaan.

En dat is juist wel wat we in deze module gaan doen; jij, 24 uur alleen met de natuur, vastend, om op zoek te gaan naar de antwoorden op jouw persoonlijke (levens)vragen. Om jouw leven een nieuwe impuls te geven, een grote sprong te maken. Uiteraard word je in dit hele proces deskundig begeleid en voorbereid.

Scroll up