Empty Page Section

Maak een keuze
Keuze BTW heffing

Je kiest voor exclusief BTW of BTW-vrijgesteld afhankelijk van wat jouw organisatie mag. Zie het overzicht van de Belastingdienst. De prijs is inclusief lesmateriaal en toebehoren en is excl. BTW als jouw organisatie BTW kan terug vorderen. Weet je niet zeker of jouw organisatie BTW kan terug vorderen? Vraag het na bij de financiële afdeling van jouw organisatie.

Opties
  • Coaching (&Co) is aanvullende coaching tegen een gereduceerd tarief voor deelnemers aan een Baak-training. &Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en helpt je bij de integratie van het geleerde in de werkpraktijk. &Co bestaat uit 3 gesprekken van 5 kwartier tegen een gereduceerd tarief van totaal € 675,-- excl. BTW. Met &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder! De factuur betreffende het coachingtraject zal separaat worden toegezonden!

Deelnemer

Persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens
Geboortedatum
Overige gegevens

Perfectionist én in je Kracht

  • Prijs training Meer info
    Je kiest voor exclusief BTW of BTW-vrijgesteld afhankelijk van wat jouw organisatie mag. Zie het overzicht van de Belastingdienst. Weet je niet zeker of jouw organisatie BTW kan terug vorderen? Vraag het na bij de financiële afdeling van jouw organisatie.
    € 2.995,00
    donderdag 18 april
    Prijs exclusief BTW
Totaal (excl. BTW)
2.995,00
BTW Meer info
0,00
Totaal
2.995,00

De training en het bijbehorende dagarrangement zijn belast met 21% BTW. Voor boeken, diner en overnachting wordt 9% BTW gerekend. Overig trainingsmateriaal wordt belast met 21% BTW. De prijs is onder voorbehoud van wijzigingen.

Scroll up