Empty Page Section

Maak een keuze
Keuze BTW heffing

Je kiest voor exclusief BTW of BTW-vrijgesteld afhankelijk van wat jouw organisatie mag. Zie het overzicht van de Belastingdienst. Weet je niet zeker wat jouw organisatie mag? Vraag het na bij de financiële afdeling van je organisatie.

Aanbevolen Opties
 • In deze training onderga je een intensief proces waarin je leert en verandert. Wij raden je aan om bij meerdaagse modules op onze locatie te blijven logeren, zodat het geleerde in alle rust kan bezinken. Ook heb je dan de mogelijkheid om met je mededeelnemers je ervaringen te delen. En zij met jou. Uit ervaring weten we dat blijven slapen een verdieping aan de trainingservaring geeft. Als je niet wenst te overnachten, dien je het bovenstaande vinkje weg te halen. De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van het kamertype.

Opties
 • Coaching (&Co) is aanvullende coaching tegen een gereduceerd tarief voor deelnemers aan een Baak-training. &Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en helpt je bij de integratie van het geleerde in de werkpraktijk. &Co bestaat uit 3 gesprekken van 5 kwartier tegen een gereduceerd tarief van totaal € 675,-- excl. BTW. Met &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder!

  De factuur betreffende het coachingtraject zal separaat worden toegezonden!

Deelnemer

Persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens
Geboortedatum
Overige gegevens

Young Executives Program

 • Training
  € 11.595,00
  donderdag 25 januari
  prijs exclusief BTW
 • Arrangement Meer info

  Arrangementskosten zijn bijkomende kosten bij de training voor koffie, thee, lunch, diner e.d.. De prijs is exclusief BTW en is onder voorbehoud van wijzigingen.

  € 587,27
  Omschrijving
  Arrangementskosten (excl. logies)
 • Overnachten (optioneel) Meer info

  In deze training onderga je een intensief proces waarin je leert en verandert. Wij raden je aan om bij meerdaagse modules op onze locatie te blijven logeren, zodat het geleerde in alle rust kan bezinken. Ook heb je dan de mogelijkheid om met je mededeelnemers je ervaringen te delen. En zij met jou. Uit ervaring weten we dat blijven slapen een verdieping aan de trainingservaring geeft. Als je niet wenst te overnachten, dien je het bovenstaande vinkje weg te halen. De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van het kamertype.

  € 680,25
  Omschrijving
  Overnachten tijdens de training
Totaal (excl. BTW)
12.862,52
BTW Meer info
2.516,19
Totaal
15.378,71

De training en het bijbehorende dagarrangement zijn belast met 21% BTW. Voor boeken, diner en overnachting wordt 6% BTW gerekend. Overig trainingsmateriaal wordt belast met 21% BTW.

Scroll up