Young Professionals - Inschrijven

Maak een keuze
Keuze BTW heffing

Hier maak je de keuze voor exclusief BTW of BTW-vrijgesteld, afhankelijk van jouw organisatie. Zie het overzicht van de Belastingdienst. Weet je niet zeker of jouw organisatie BTW kan terug vorderen? Vraag het na bij de financiële afdeling van jouw organisatie.

Opties
  • Coaching (&Co) is aanvullende coaching tegen een gereduceerd tarief voor deelnemers aan een Baak-training. &Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en helpt je bij de integratie van het geleerde in de werkpraktijk. &Co bestaat uit 3 gesprekken van 5 kwartier tegen een gereduceerd tarief van totaal € 675,-- excl. BTW. Met &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder! De factuur betreffende het coachingtraject zal separaat worden toegezonden!

Deelnemer

Persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens
Geboortedatum
Overige gegevens

Young Professionals! (YP)

  • Prijs training Meer info
    De prijs is inclusief lesmateriaal en toebehoren. Afhankelijk van de keuze die je maakt om de training BTW vrijgesteld of exclusief BTW af te nemen wordt hier de prijs aangepast. Weet je niet zeker of jouw organisatie BTW kan terug vorderen? Vraag het na bij de financiële afdeling van jouw organisatie of kijk op de site van de Belastingdienst.
    € 1.895,00
    maandag 26 oktober
    Prijs exclusief BTW
Totaal (excl. BTW)
1.895,00
BTW Meer info
0,00
Totaal
1.895,00

Hier maak je de keuze voor exclusief BTW of BTW-vrijgesteld. Vrijstelling van BTW is mogelijk, als je bedrijf geen BTW kan terug vorderen. Er komt dan 10% opslag bovenop de excl. BTW prijs, dit is voordeliger voor organisaties die geen BTW kunnen terugvorderen dan de prijs incl. BTW. Vraag bij je financiële afdeling na of je moet kiezen voor Prijs excl. BTW of Prijs BTW vrij.

Scroll up