De WinterBaak: 4-daagse opleidingen in januari en februari

Geef jezelf een inspirerende boost tijdens de WinterBaak 2022. Tijdens de WinterBaak geven we onze meest populaire trainingen in een compacte 4-daagse variant tegen een speciaal gereduceerd tarief. Meld je aan voor een training op een van de volgende startdata:

  • 3 januari
  • 21 februari
  • 28 februari 

In dit intensieve trainingsprogramma ga je op zowel persoonlijk als professioneel vlak aan de slag met jezelf. Ga met ons mee op een high impact- reis vol inspiratie, leermogelijkheden, activiteiten en culinair genieten. De WinterBaak vindt plaats op onze prachtige, bosrijke locatie: landgoed de Horst in Driebergen. 

Een moment van bezinning: persoonlijk en professioneel 

Je gaat aan de slag op één van onze inspirerende locaties waar je de rust en ruimte krijgt om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Jouw persoonlijke leervraag (of leerdoel) staat tijdens de training centraal. Onze trainers zullen je hierin begeleiden en we werken in kleine groepen. De trainingen wisselen we af met uitdagende en ontspannende activiteiten. Zo kun je meedoen aan sportieve onderdelen, een inhoudelijke inspiratieavond met Michael Kortekaas en er zijn veel mogelijkheden om te netwerken. 

Kortom: jij krijgt een ideale mix van leren en verdiepen, (zelf)reflectie en ontspanning. We zitten tenslotte op één van de mooiste plekken van Nederland!

We werken op onze locaties volgens de richtlijnen van het RIVM.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Ja, ik wil advies

winterbaak

Kies de WinterBaak-training die bij je past:


Bekijk hier een impressie:

'WinterBaak 2018'


Scroll up