WinterBaak 2021: nieuwe inspiratie en verrassende inzichten

Start het nieuwe jaar geïnspireerd met de WinterBaak 2021. In dit intensieve trainingsprogramma ga je op zowel persoonlijk als professioneel vlak aan de slag met jezelf. Ga met ons mee op een high impact- reis vol inspiratie, leermomenten, activiteiten en culinair genieten op ons Landgoed de Horst in Driebergen of de Baak Seaside in Noordwijk. Tijdens de WinterBaak geven we onze meest populaire trainingen in een compacte 4-daagse variant tegen een speciaal gereduceerd tarief. 
Meld je hieronder aan en start op 22 februari 2021.


Een moment van bezinning: persoonlijk en professioneel 
Je gaat aan de slag in de bosrijke omgeving van Landgoed De Horst of bij de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee. Hier krijg jij de rust en ruimte om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Jouw persoonlijke leervraag staat tijdens de training centraal. Onze trainers zullen je hierin begeleiden en we werken in kleine groepen. De trainingsonderdelen wisselen we af met uitdagende en ontspannende activiteiten. Zo kun je meedoen aan sportieve onderdelen, een inhoudelijke inspiratieavond met auteur en spreker Kevin Weijers en je krijgt veel mogelijkheden om te netwerken. Wij zorgen ervoor dat je veilig kunt trainen bij ons. 

Kortom: jij krijgt een ideale mix van leren en verdiepen, (zelf)reflectie en ontspanning. We zitten tenslotte op één van de mooiste plekken van Nederland! 

*Onze trainingen en locaties zijn aangepast op de RIVM-richtlijnen. Lees meer over onze corona maatregelen.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Ja, ik wil advies

winterbaak

Kies de WinterBaak-training die bij je past:


Bekijk hier een impressie:

'WinterBaak 2018'


Scroll up