Empty Page Section

Vrijblijvend, oriënterend en persoonlijk

Onze opleidingsadviseurs spreken dagelijks mensen van alle functieniveaus die een vraag hebben over hun ontwikkeling binnen de context van hun organisatie. Veel voorkomende onderwerpen van gesprek zijn: ‘niet overkomen zoals je bedoelt’, ‘op weerstand stuiten bij het aansturen van projecten’, ‘meer invloed krijgen binnen je bedrijf’, en passend bij de huidige tijd ‘strategische beslissingen nemen en uitvoeren in tijden van verandering’.

Wat kun je verwachten?

Samen met een opleidingsadviseur krijg je scherp wat je behoefte of leervraag is en welke opleiding daarbij past. Een persoonlijk opleidingsadviesgesprek duurt ongeveer een uur en vertegenwoordigt een waarde van € 195,-. Aangezien we het belangrijk vinden dat je stappen kunt maken in je ontwikkeling, bieden we je het opleidingsadviesgesprek kosteloos en vrijblijvend aan.

Het gesprek kan telefonisch, of (wandelend) op onze locaties in Noordwijk of Driebergen gevoerd worden.

Je kunt hieronder een gesprek zelf plannen.

Informatie of advies

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

formulier

Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
*
*
Gewenst tijdstip
*
*
*
Opmerkingen

Artikelen

 • Persbericht - Directeur de Baak kondigt aftreden aan

  Nieuws

  Driebergen, 4 december 2015 - Arko van Brakel, directeur van de Baak, legt eind december 2015 zijn functie neer. Van Brakels voorgenomen termijn van vier jaar loopt af in 2016. Gezien het kruispunt waarop De Baak zich nu bevindt, heeft de aftredende directeur besloten dat het nu tijd is om de directie van het opleidings- en kennisinstituut over te dragen. Met zijn aftreden wil Van Brakel de organisatie de ruimte geven om op zoek te gaan naar een opvolger. De leiding bij de Baak zal de komende periode, op interim basis, in handen zijn van Marcel Wintels, een ondernemer en bestuurder.

  Lees meer...

 • teaser_bidd_1

  Persbericht - Big Improvement DOE Dag

  Nieuws

  Den Haag, 16 maart 2016 - Een gezelschap van ruim 120 vertegenwoordigers van de landelijke overheid, gemeente Den Haag, COA en VluchtelingenWerk, VNO-NCW, ondernemers, coaches en dwarse denkers verzamelde zich gisteren tijdens de eerste Big Improvement DOE Dag in het Humanity House in Den Haag, om samen met 40 vluchtelingen onder het motto ‘A fast way to work’ een antwoord te formuleren op de vraag hoe we op een snelle en effectieve wijze het talent van de vele in Nederland aanwezige vluchtelingen (met een verblijfsvergunning) kunnen ontdekken, ontwikkelen en inzetten voor zowel hun eigen welzijn als dat van ons land.

  Lees meer...

 • Vitaal beleid draagt bij aan topprestaties en tevreden klanten

  Nieuws

  91 procent van de managers, senior medewerkers en leidinggevenden vindt dat vitaliteit een onderdeel hoort te zijn van het bedrijfsbeleid. Een grote meerderheid geeft aan dat vitale organisaties beter presteren dan organisaties die geen aandacht schenken aan vitaliteit. Dit blijkt uit de resultaten van het Vitaliteitsonderzoek dat De Baak in april 2015 hield onder 194 leiders.

  Lees meer...

 • teaser_0006

  Start training 'Leidinggeven aan Energie en Vitaliteit'

  Nieuws

  Nederland vergrijst en ontgroent tot 2040 en de concurrentiekracht is en blijft groot. Om deze reden start vanaf juni bij opleidingsinstituut de Baak een nieuwe training ´Leidinggeven aan Energie en Vitaliteit´. De training is ontworpen door oud topschaatser en Chief Vitality bij de Baak Martin Hersman en is gericht op directeuren, senior managers, leidinggevenden en ondernemers. De Baak werkt hierin samen met Prof. Dr. Schaufeli, hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie van de Universiteit van Utrecht en experts uit de sport- en ontspanningswereld.

  Lees meer...

Scroll up