Trainingen

Je wilt groeien, maar waar haal je de tijd vandaan?

Speciaal daarvoor is de BaakBoost ontwikkeld: de verkorte high impact variant van onze trainingen.

Leg een stevige basis als leider 3 trainingen

Ontdek wie je bent als leidinggevende, waar je talenten liggen en hoe je meer uit je team haalt. Met deze trainingen leg je een stevige basis voor jouw leidinggevende functie.

Verdiepen van je leiderschap 8 trainingen

Zet de volgende stap en beweeg van operationeel leiderschap naar tactisch en strategisch leiderschap. Deze trainingen geven je de handvaten om je leiderschap te verdiepen.

Excelleren in senior leiderschap 4 trainingen

Ontwikkel als senior leider jouw unieke manier van leidinggeven en beheers complexe vraagstukken vanuit persoonlijk leiderschap. Met deze trainingen bepaal je de koers vanuit je eigen drijfveren.

Persoonlijke ontwikkeling 6 trainingen

Leer jezelf beter kennen, krijg inzicht in je drijfveren, talenten en valkuilen en doorbreek je patronen. Met deze trainingen ontdek je hoe je het beste uit jezelf en anderen naar boven kan halen.

Communicatie 4 trainingen

Ontwikkel je communicatieve vaardigheden en vergroot je zichtbaarheid in de organisatie. In deze trainingen werk je aan een authentieke en effectieve manier van communiceren.

Invloed en verandermanagement 6 trainingen

Vergroot je invloed en krijg mensen en organisaties in beweging door te inspireren en verbinden. Met deze trainingen leer je je impact vergroten en veranderingen effectief te sturen.

BaakBoost: verkorte variant van de trainingen 10 trainingen

Werk in vier dagen aan jouw persoonlijke en professionele groei. Deze verkorte high impact trainingen bieden je de mogelijkheid om in korte tijd een stap te maken in je ontwikkeling.

Maak meer maatschappelijke impact 1 trainingen

Met deze trainingen kijk je vanuit persoonlijk leiderschap naar maatschappelijke ontwikkelingen. Ontdek hoe je bewuster keuzes kan maken in de organisatie. Deze thematische trainingen kunnen een verdieping zijn op een van onze andere trainingen.

Hulp nodig bij het kiezen van een training?

Scroll up