Incompany | Young Talent

Be the power of the future

Als je talentvolle professionals op de juiste manier 'empowert', zijn zij je motor voor de toekomst. Hoe zorg je ervoor dat zij hun talenten optimaal benutten én de organisatie een stap vooruitbrengen? In onze incompanytrainingen met Young Talents ontwikkelen zij zich op persoonlijk vlak én lossen ze vraagstukken uit de organisatie op.

Verdieping in professionaliteit

Hoe haal je de beste resultaten? Door een effectieve combinatie van trainen en leren in de praktijk! Wij maken een programma op maat dat is opgebouwd volgens het 70:20:10-model. Je leert door te werken. Op deze manier groeien de jonge talenten enorm in hun professionaliteit en hebben ze meer impact. Het zorgt voor verdieping van vaardigheden, beter vakmanschap en persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Wij ontwikkelde traineeships voor KPN, Grolsch, Nationale Nederlanden en vele andere bedrijven.

“Deze incompanytraining is de tekentafel voor het succes van de organisatie op middellange termijn.”

Leren van én met elkaar

Onze aanpak is uniek: jonge talenten leren van elkaar en met andere generaties. Commitment van (senior) management is daarbij belangrijk om het traject te laten inbedden. De professionals leren denken en handelen vanuit het primaire proces van de verschillende stakeholders. Zowel interne als externe senior professionals en leiders helpen de deelnemers om het beste uit zichzelf te halen. En daarbij bouwen zij intern en extern een stevig netwerk op.

Resultaat voor de hele organisatie

Bij onze Young Talent incompanytrainingen staat een complexe opdracht centraal die aansluit bij een actuele organisatievraag. De deelnemers krijgen veel verantwoordelijkheid en moeten voor vernieuwing zorgen en hun omgeving beïnvloeden.  Zij bouwen voort op bestaande kennis en ervaring en dagen daarbij de status quo uit.  Je haalt het maximale uit de training als je de hele organisatie hierbij betrekt. Want dan worden naast persoonlijke ontwikkeling ook veranderingen en innovaties doorgevoerd. Jonge talenten zijn op deze manier de drijvende kracht van vooruitgang!

“Het is mooi om de snelle groei te zien die iemand kan doormaken door verschillende kansen te grijpen.”

Deelnemers na een incompanytraject Young Talent:

 • Durven risico’s te nemen en proactief te handelen
 • Leveren een directe bijdrage aan het versterken van de organisatie identiteit
 • Blijven kalm in uitdagende en onbekende situaties en zijn stress de baas
 • Weten wat hun kwaliteiten, valkuilen en reactiepatronen zijn
 • Kunnen zich inleven in de ander en beïnvloeden de groep en de organisatie
 • Zijn in staat om sleutelposities binnen de organisatie te vervullen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij geïnteresseerd in een incompanytraject en wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs. Je bereikt ons via 0343-556369 of mail naar advies@debaak.nl. Of vul het adviesformulier in. Wil je de informatie nog eens nalezen? Download dan hier de digitale brochure.

Bekijk ook de andere thema's van onze incompanytrainingen.

Neem contact op voor vrijblijvend Incompany advies:

Bekijk onze klantcases

Lees meer over de vragen die wij van klanten kregen en de trajecten die we met hen vormgaven.

 • Grolsch | Young Potentials

  "Verschillende personen zijn al doorgegroeid naar de 'leadership group' van het bedrijf. Het is mooi om de snelle groei te zien die iemand kan doormaken door verschillende kansen te grijpen." - Joyce Welles, Learning & Development Lead bij Grolsch

 • Wim Bosman Groep | (Mainfreight) groeit door Management Trainee programma

  <br>In combinatie met de Baak ontwikkelde internationaal logistiek dienstverlener Wim Bosman Groep (inmiddels Mainfreight) een traineeprogramma voor jonge talentvolle mensen die daar speciaal voor worden aangenomen. Een slim samengaan van razendsnel lerende deelnemers met ontwikkeling van ondernemerschap binnen de hele organisatie. - Anke Caspers, European Manager Training and Development bij Mainfreight, vertelt over hoe dit programma hun bedrijf sterker maakt.

 • PostNL | Innovatief Ondernemen

  "Deze training is echt anders, dit hebben we nooit eerder gedaan. De deelnemers werden uitgedaagd om buiten hun comfortzone te treden. En ze leerden om elkaar effectief te ondersteunen en aan te moedigen. Naast een aantal modules werkten de deelnemers aan een innovatieve businesscase inclusief het betrekken van een sponsor op hoog niveau. Dat maakt dat er ook echte resultaten kwamen" - Emma de Kleer, senior programmamanager Training & Development bij PostNL

 • Sweco | Talent Development Program

  “Het programma is in co-creatie tot stand gekomen en de samenwerking met de Baak was heel flexibel. Je gaat toch met elkaar een reis aan en we konden elkaar tussendoor goed bijsturen. Dat was nodig omdat de ene groep anders reageert dan de andere, en soms de omstandigheden binnen de organisatie veranderden. De deelnemers waren heel enthousiast en blij met deze incompanytraining, sommigen noemden het zelfs ‘life changing’. Werknemers uit de ‘medior groep’ willen doorgaans veel uitdagingen en ambiëren om snel door te groeien. Voor iedereen is een versnelling in hun ontwikkeling bereikt, en een paar hebben een loopbaanstap gezet in de commercie, het lijnmanagement of projectmanagement.” - Mark Wybenga HR Specialist Recruitment, Talentdevelopment & Employer Branding

Meer inspiratie

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


 • Vaardigheden van jonge vaktechnici ontwikkelen is cruciaal voor je succes

  <br>Goede ICT-talenten aantrekken is lastig. Het aantal ICT-rollen binnen een organisatie die van belang zijn om voor continuïteit en vernieuwing te zorgen zal sterk toenemen, de vraag is daarom groot. De ontwikkeling van technisch talent met een invloedrijke of leidende rol om de vernieuwing aan te jagen, vormt een bijzondere uitdaging. Talentontwikkelaar Martijn van Haagen van de Baak vertelt welke vaardigheden en competenties verder ontwikkeld moeten worden om als organisatie future proof te worden.

Scroll up