BaakBoost. De verkorte variant van onze populairste trainingen.

BaakBoost. De verkorte variant van onze populairste trainingen.

Je wilt groeien. Niet alleen professioneel maar ook persoonlijk. Vooral in deze snel veranderde wereld wil je niet stilstaan. Maar waar haal je de tijd vandaan? Speciaal daarvoor is BaakBoost ontwikkeld: een high impact programma van 4 dagen tegen scherp tarief.

Tijdens BaakBoost volg je de verkorte variant van een van onze trainingen. Een uniek concept van professionele én persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met een inspiratieavond en activiteiten naar keuze op een prachtige locatie in het bos of aan zee. Jouw persoonlijke leervraag of leerdoel centraal. Je werkt in groepen waarbij de training wordt afgewisseld met activiteiten. Je leert van én met elkaar. BaakBoost is de combinatie van leren, verdiepen en reflectie die je helpt om een betere versie van jezelf te worden. Met de keuze uit 10 varianten is er altijd een BaakBoost die bij je past.
 
BaakBoost was voorheen bekend als de seizoensbaak (LenteBaak, ZomerBaak, HerfstBaak en WinterBaak).

BaakBoost Logo. 

Zeker weten of deze training bij jou past?

Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken zij samen met jou welke training het beste aansluit bij jouw leerdoelen en behoefte.

Scroll up