Werken bij de Baak

Wij zijn het trainingsinstituut voor ontwikkeling en leiderschap. Sinds onze oprichting in 1947 helpen we generaties aan professionals en leidinggevenden bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. In onze trainingen wordt je uitgedaagd om te groeien en alles uit jezelf te halen.

Wij geven onze trainingen op onze unieke eigen locaties: midden in het bos op Landgoed de Horst in Driebergen of met uitzicht op zee in Noordwijk. We bieden een totaalbeleving waar onze deelnemers– door even uit het normale gehaaste leven te stappen – de ruimte krijgen om te leren en ontwikkelen.

De Baak onderscheidt zich van andere trainingsinstituten door een focus op de ‘human side of enterprise’ - een focus die sinds de oprichting van de Baak, net na de Tweede Wereldoorlog, in het DNA van de Baak verweven zit.

Onze missie

Onze programma's zijn gericht op de ontwikkeling van mensen, omdat mensen, nu en in de toekomst, het verschil blijven maken. Door te investeren in mensen en hun talenten willen wij bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van ondernemen in Nederland en internationaal. Wij helpen individuen, teams en organisaties zichzelf te ontwikkelen en te groeien in persoonlijke effectiviteit en leiderschap. (Teams van) medewerkers verstevigen hun rol binnen organisaties dankzij onze programma’s met open inschrijving, coaching en maatwerk. Met veel persoonlijke aandacht. Wij beloven dat onze programma’s werkelijk impact hebben op het gedrag van deelnemers, leiders en professionals en daarmee op hun teams en organisaties.

Onze professionals

Werken bij de Baak betekent dat je onderdeel uitmaakt van een ambitieuze organisatie, die bezig is haar positie als gerenommeerd instituut verder uit te bouwen. Wij zijn op zoek naar professionals die ondernemend en zelfstandig zijn, proactief, communicatief vaardig en gericht op samenwerking. Als vanzelfsprekend ben je geïnteresseerd in de thema’s leiderschap en persoonlijke ontwikkeling en kun je je vinden in de missie van de Baak.

Blijf jezelf ontwikkelen

Als trainingsinstituut richten wij ons op de ontwikkeling van mensen en wij vinden het daarom ook belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarvoor geven we jou ook alle ruimte. In overleg bepalen we wat er mogelijk is en wat jij nodig hebt om je vakinhoudelijke kennis up-to-date te houden en jezelf verder te ontwikkelen.

Zelfstandigheid, maar ook steun

Bij de Baak krijg je snel vertrouwen om zelfstandig zaken te regelen zoals jij dat wilt. Je wordt gestimuleerd om verantwoordelijkheid te nemen en verwachten van jou dat je jouw acties kunt onderbouwen. Maar bij binnenkomst gooien we je niet zomaar in het diepe, je volgt eerst een introductieprogramma. Bij de Baak werken we samen aan ons succes en je kunt daarom altijd rekenen op steun van je collega’s en leidinggevende.

Midden in de bossen of met uitzicht op zee

Noem het onze belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde: de prachtige omgeving waarin onze programma's plaatsvinden én onze kantoren zijn gehuisvest. Vanuit onze locatie in Noordwijk loop je direct het strand op en in Driebergen wandel je zo het bos in. Even een frisse neus halen tussen je werkzaamheden door, en je kunt er weer vol energie tegenaan.

Spreekt dit profiel jou aan en denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan het succes van de Baak? Bekijk hieronder onze vacatures en solliciteer direct!

Onze vacatures

Scroll up