Over ons

Over de Baak

Wij zijn het trainingsinstituut voor ontwikkeling en leiderschap. Sinds onze oprichting in 1947 helpen we generaties aan professionals en leidinggevenden bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Bij de Baak word je uitgedaagd om te groeien en alles uit jezelf te halen. Dit doen we met onze trainingen voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, maatwerktrajecten voor teams en organisaties en individuele coachingstrajecten.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Stop. Dat geeft ruimte.

Je brengt iets in beweging als je stilstaat. Als je ruimte hebt kan je ontdekken wat er in je zit. En waar je toe in staat bent. De Baak geeft jou de ruimte om te groeien. Op je werk en als persoon. Ruimte om te ontdekken wie je bent en om ergens beter in te worden.

Durf te ontdekken wat er in je zit. Wij geven je daarvoor bij de Baak alle ruimte.

Waarom kiezen voor de Baak?

 • Persoonlijke aandacht

  Leren en ontwikkelen bij de Baak is altijd persoonlijk. Er is niet één manier van leren. We creëren een veilige leeromgeving die jou de ruimte geeft om te ontdekken en te werken aan jouw persoonlijke leerdoelen.

 • Sinds 1947

  Sinds onze oprichting in 1947 helpen wij generaties aan leiders bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. In onze trainingen verbinden we ontwikkeling en leiderschap aan vraagstukken die op dat moment spelen in organisaties en de maatschappij.

 • 2 unieke locaties

  Ontwikkelen doe je op onze locatie midden in het bos of aan zee. Wij bieden een totaalbeleving waar je – door even uit je normale gehaaste leven te stappen – de ruimte krijgt om te leren en ontwikkelen.

 • Ervaren trainers

  Bij de Baak werken trainers met jarenlange ervaring met ontwikkeling en leiderschap. Door de sterke betrokkenheid en expertise van onze trainers weten zij je uit te dagen om te ontdekken wie je bent, wat je kan en meer uit jezelf te halen.

Scroll up