Hero

Empty Page Section

 • teaser_0016

  Dit is de Baak

  Over ons

  De Baak is dé plek voor professionals, ondernemers en leiders die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. Een plek vol paradoxen. Met de rust om stil te staan bij jezelf en je situatie, maar tegelijkertijd een springlevende omgeving waar altijd wat gebeurt.

  Lees meer...

 • teaser_0015

  Duurzaamheid

  Over ons

  Al sinds onze oprichting ondernemen wij duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Een goed renderende onderneming gaat vanzelfsprekend samen met maatschappelijke betekenis.

  Lees meer...

 • Locaties

  Over ons

  Een belangrijk onderdeel van de filosofie van de Baak is de omgeving waarin geleerd wordt. De locaties van de Baak bieden ruimte voor ontplooiing, initiatief, vrij associëren, het uitdagen van bekende standpunten en het ontwikkelen van eigenzinnige creativiteit. Deze beleving van de leeromgeving wordt niet alleen gevoed door de inhoud van de bijeenkomsten, maar ook door onze faciliteiten. Vitaal consumeren, zowel fysiek als mentaal, maakt de leerbeleving immers nog intenser.

  Baak Hospitality, partner in ont-moeten en het leren in context, is onderdeel van de Baak. Wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen rondom leren, werken en ont-moeten op locatie. En samen creëren wij een verrassende sfeer op onze locatie in Driebergen en Noordwijk. Leren op een locatie van de Baak geeft de mogelijkheid alles uit het leerproces te halen.

  Voor meer informatie verwijzen wij u naar de websites van Landgoed de Horst en de Baak Seaside.

  Lees meer...

 • Werken bij de Baak

  Over ons

  De Baak is een netwerkorganisatie, we leren van elkaar, dagen elkaar uit en stimuleren elkaars groei. De mensen die aan ons verbonden zijn, onderscheiden zich over het algemeen op meer dan één terrein. Het zijn vaak meertalige, creatieve, biculturele talenten die elk op hun eigen wijze iets unieks aan de Baak toevoegen.

  Lees meer...

Scroll up