Corona maatregelen de Baak

Een veilige omgeving voor ons allemaal

Het is weer mogelijk om trainingen te volgen bij de Baak in Noordwijk of Driebergen. Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en de protocollen van de branche verenigingen NRTO en KHN. Zo creëren we samen een veilige leer- en werkomgeving.

Al onze maatregelen voor een veilige omgeving.

Check-in

  • Bij binnenkomst en vertrek vragen wij je vriendelijk om je handen te desinfecteren bij de desinfectiezuil. Je kunt op verschillende plaatsen je handen reinigen met desinfectiegel.
  • Bij de receptie hangt plexiglas. We gaan voor een snelle check-in! Ontstaat er toch een korte wachtrij? Houd dan 1,5 meter afstand van andere wachtenden.
  • Bij het inchecken voor een overnachting vragen wij je om een ontbijtformulier in te vullen. Het speciaal voor jou gemaakte ontbijt staat de volgende ochtend op de afgesproken tijd klaar op een tafel in het restaurant. Onze medewerkers in het restaurant begeleiden je naar de juiste tafel.

Leerruimtes

  • De leerruimtes worden klaargezet met een ruimte van 1,5 meter tussen de zitplaatsen. Je hebt altijd zelf een meetlat tot je beschikking in de leerruimte.
  • De leerruimtes die je gebruikt zijn groot genoeg voor de gewenste opstelling met 1,5 meter afstand. Als een andere opstelling nodig is om de afstand te garanderen, nemen wij contact met je op om te overleggen.

Lounges en openbare ruimtes

  • In de openbare ruimtes houden we 1,5 meter afstand van elkaar. We attenderen je hierop met stickers en belijning.
  • Ons schoonmaakteam maakt ieder uur alle openbare ruimtes en toiletten schoon. Bij het schoonmaken nemen we ook de deurkrukken, trapleuningen, tafels en knoppen van de koffieautomaat mee.

Restaurant

  • Onze koks werken volgens een streng hygiëneprotocol en dragen beschermende kleding, als handschoenen en schorten, tijdens het bereiden van jouw maaltijd.
  • Het diner wordt geserveerd in het restaurant. Ook voor het diner werken wij met tijdsvakken.
  • Ons restaurant is geheel ingericht volgens de 1,5-meterrichtlijnen.
  • De lunch wordt klaargezet in het restaurant. Je kunt zelf een lunchpakket samenstellen en meenemen naar de leerruimte, naar de hotelkamer of bij lekker weer naar buiten. De lunch vindt plaats in vooraf besproken tijdvakken.

Pauzes

  • Voor pauzes worden tijdvakken afgesproken met de trainer c.q. contactpersoon. Het is van groot belang dat iedere groep zich aan deze tijdvakken houdt.

Medewerkers

  • Onze medewerkers werken volgens een streng protocol met betrekking tot ziekteklachten.
  • Medewerkers die in contact komen met producten voor gasten dragen handschoenen.
  • Onze medewerkers wassen regelmatig hun handen met desinfecterende zeep en zien toe op extra schoonmaak. Zij zijn bovendien geïnstrueerd over een gezonde levensstijl.

Samen zorgen we voor een veilige omgeving

Met de bovenstaande maatregelen doen wij er alles aan om een schone, ruime leer- en werkomgeving te creëren. Wij maken het voor jou mogelijk om 1,5 meter afstand te houden van anderen. Wij vragen echter van al onze gasten ook om zelf verantwoordelijkheid te nemen en zich te houden aan de door de RIVM voorgeschreven maatregelen:

  • Regelmatig de handen wassen
  • Niezen en hoesten in de ellenboog
  • Gebruik maken van papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • 1,5 meter afstand houden van anderen
  • Thuisblijven bij verkoudheidsklachten en/of koorts

Heb je nog vragen?

Wij hebben alles in werking gesteld om jou een comfortabel en veilig gevoel te geven. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via advies@debaak.nl of 0343-556369. Veilig werken en leren doen we samen!

Scroll up