De Staat van Leiderschap

Hoe staat het met het leiderschap in Nederland? Dat is de vraag waar wij ons ieder jaar over buigen met – zoals de naam het al zegt –  De Staat van Leiderschap. De Staat van Leiderschap steekt een peilstok in de wereld van nu en duikt in diverse vraagstukken rondom leiderschap.

Over de Talkshow

Over De Staat van Leiderschap

De Staat van Leiderschap is een meerjarige samenwerking van trainingsinstituut de Baak en ondernemersvereniging VNO-NCW. Met dit initiatief willen we de leiders van vandaag inspireren en belangrijke onderwerpen bespreekbaar maken. Zo gaan wij in gesprek met leiders over de uitdagingen in de complexe wereld van nu. Jaarlijks organiseren wij de Talkshow: een gratis hybride evenement waar we een peilstok steken in de wereld van nu en duiken in diverse vraagstukken rondom leiderschap.

Op dinsdag 11 oktober 2022 organiseren wij een nieuwe editie van de Talkshow. In deze editie kijken wij naar dilemma's. Met welke dilemma's krijgen leiders te maken? Binnen de organisatie, maar ook daarbuiten? En hoe ga je hier mee om? Laat je inspireren en meld je aan voor de Talkshow. Ga naar de website voor meer informatie.

Bekijk de website
teaser_024_dsvl_logo

Word lid van de LinkedIn community

Ga zelf ook in gesprek met andere leiders en ontvang het laatste nieuws over De Staat van Leiderschap. Word lid van De Staat van Leiderschap LinkedIn Community. Het online netwerk waar wij samen met jou en andere leiders duiken in uitdagingen en vraagstukken rondom leiderschap anno nu. Meld je hier aan.

Scroll up