Whitepaper | De 5 pijlers van informeel leiderschap

Informeel leiderschap is er. Je kunt er niet omheen. Om allerlei redenen lijkt het toe te nemen: door de verplatting van organisaties, door de toegenomen complexiteit of omdat er steeds meer projectmatig gewerkt wordt met wisselende teams van experts.

Formele leiders hebben een machtspositie waarin ze beslissingen kunnen nemen over anderen. Informele leiders kunnen niet terugvallen op formele macht. Maar als informele leider sta je wel voor de vraag: hoe krijg ik het voor elkaar? Hoe beïnvloed ik mensen en hoe krijg ik ze mee? Kortom: hoe moet ik informeel leiderschap in de praktijk brengen?

De kern is dat mensen met je meewerken om jou als persoon. Lees in deze whitepaper meer over de 5 pijlers die informele leiders helpen om succesvol te zijn, gebaseerd op onze ervaringen tijdens de training ‘De Informele Leider’.

Hartelijk dank voor je whitepaper aanvraag.
Klik op de button hieronder om de whitepaper direct te downloaden.

Download whitepaper

Wil je geïnspireerd blijven?
Mis niks en meld je aan voor onze nieuwsbrieven. Dan blijf je automatisch op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuws van de Baak. Of volg ons op FacebookTwitter, Instagram en Linkedin.

Heb je ondertussen nog vragen?
Bel ons dan via 0343-556369 of stuur een email naar advies@debaak.nl.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Scroll up