Driebergen

Landgoed de Horst is een plek waar je kunt trainen, vergaderen, leren en ont-moeten in een rustige bosrijke omgeving, omringd door kunst en poëzie. Een plek waar leren, ontwikkelen en comfort voorop staan.

Het landgoed

Het 23 hectare grote landgoed in Driebergen is omringd met een groene oase van bos en park. Een rustige plek waar leren, ontwikkelen en comfort voorop staan. Op het landgoed word je tevens omringd door verschillende soorten kunst en poëzie, waardoor je wordt verwonderd en verrast!

Ruimtes

Het landgoed beschikt over 30 leerruimten verspreid over 7 unieke gebouwen. Deze zijn uiteraard allemaal voorzien van alle benodigdheden voor een succesvolle bijeenkomst. Het overgrote deel van de leerruimten bevindt zich op de begane grond met directe toegang tot een terras in de buitenlucht. Bij mooi weer behoort buiten trainen ook tot een van de mogelijkheden. Zo kan je gaan trainen in ons bos of een presentatie houden op het dak van ons theater. Buiten leren geeft een extra prikkeling en inspirerende dimensie aan de training.

Theater Maitland

Speciale aandacht voor ons theater Maitland. Een bijzonder theater, dat letterlijk als een schijf uit het maaiveld oprijst. Het onder architectuur gebouwde theater is multifunctioneel en biedt ruimte aan evenementen tot 275 personen. Van congressen en lezingen tot theater- en muziekvoorstellingen.

Vitale voeding

Goede voeding is een belangrijke bron van energie en essentieel als je tijdens je bijeenkomst productief wilt blijven en het maximale uit jezelf wilt halen. Bij Landgoed de Horst staat vitale voeding daarom hoog in het vaandel. Zo zijn alle producten en gerechten die we serveren zo samengesteld dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.

De keuken van Landgoed de Horst is internationaal georiënteerd en bereidt gerechten met kwalitatief hoogwaardige, verse en seizoensgebonden ingrediënten. Bijna alle producten zijn bovendien biologisch en voorzien van het Fairtade keurmerk.

Overnachten

Landgoed de Horst heeft 40 tweepersoons hotelkamers die samen een kleinschalig, verrassend belevingshotel vormen. In de 40 kamers van Eb en Vloed ontvouwt zich vanaf het moment dat je de deur doorgaat een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie, of bijvoorbeeld muziek. De kamers dragen geen kamernummers, maar intrigerende namen als ‘Er moet Licht zijn’, ‘Play Time’ en ‘Bij Eb is je Eiland Groter’. Het verwijst naar de kunst die je ziet in de kamer; want elke kamer heeft een eigen verhaal en eigen karakter.

De inrichting van de 73 slaapkamers is bewust eenvoudig gehouden, maar met speciale aandacht voor de kwaliteit van slapen met comfortabele eenpersoonsbedden. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie, telefoon en gratis internet.

Verhuur van de locatie

Landgoed de Horst is de thuishaven voor trainingen van de Baak, maar daarnaast zijn alle verschillende leerruimtes en theater Maitland ook te huren door andere partijen voor de organisatie van een vergadering, congres of (meerdaagse) training. Voor meer informatie over de verhuur of een vrijblijvende rondleiding, neem contact op met onze reserveringsafdeling. Meer informatie vind je op de website van Landgoed de Horst.

Bekijk ook onze locatie aan zee de Baak Noordwijk.Contact

Driebergen
Naam
Driebergen
Postadres
Postbus 88
Postadres Postcode woonplaats
3970 AB Driebergen
Bezoekadres
De Horst 1
Bezoekadres Postcode woonplaats
3971 KR Driebergen
Telefoon
0343-556100
E-mail
info@debaak.nl

Beelden spreken voor zich

"Zij die lezen weten veel, zij die kijken weten soms nog meer"
Alexandre Dumas (1802-1870)Driebergen

Landgoed de Horst is een plek waar je kunt trainen, vergaderen, leren en ont-moeten in een rustige bosrijke omgeving, omringd door kunst en poëzie. Een plek waar leren, ontwikkelen en comfort voorop staan.

Scroll up