Georgette Kempink

Mijn ambitie is om mijn omgeving aan te steken met een filosofie over leren en veranderen, waarbij de kern het zelforganiserend vermogen van mensen is. Ik hou mij onder andere bezig met het ontwerpen en uitvoeren van leerconcepten en richt mij daarbij op nieuwe, duurzame en menselijke manieren van organiseren en samenwerken. De kern van mijn werk bestaat uit het begeleiden van professionals, leidinggevenden en teams rondom hun werk (en leven). Ik draag er graag aan bij om mensen meer verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun eigen gedrag, zodat ze zich zelfbewuster en creatiever kunnen aanpassen aan hun werk- en leefomgeving die steeds sneller verandert.
Mijn kracht is mijn interesse voor mensen en hun ontwikkeling en het vermogen om met aandacht en gevoel voor detail steeds de focus terug brengen naar het eigen leren en gewaarzijn in het hier-en-nu.
Mijn loopbaan startte ik als danseres en danspedagoog en via een rechtenstudie begon ik een loopbaan als coach voor onder andere Nyenrode Business Universiteit gericht op leiderschapsontwikkeling. Ik behaalde mijn mastertitel in de Gestalt Psychotherapy via Middlesex University London en bouwde daarna een eigen praktijk op als coach en counselor. Sinds 2003 ben ik mede-oprichter van organisatieadviesbureau Broosz en van daaruit werk ik in verschillende sectoren en voor diverse opdrachtgevers waaronder de Baak.

de Baak avatar
Naam
Georgette Kempink
Functie
Trainer
Scroll up