Henk van Zeijts

Wat maakt dat ik me thuis voel bij de Baak, is dat het bij de Baak, net als bij mij, gaat om wie jij bent. Als persoon én als leider. Het vertrekpunt voor professionele ontwikkeling is niet een keurslijf, maar dat ben jij zélf. Je groeit in je werk als je je persoonlijk ontwikkelt. De Baak biedt daarvoor alle ruimte - ook voor mij als trainer.

Ontwikkelen is voor mij creëren, ontdekken, spelen, doen en ervaren. En ook: stilstaan bij wat er daadwerkelijk speelt en dat recht in de ogen kijken. Met open geest en open hart.

In mijn werk zie ik vaak grote behoefte aan het ervaren van meer vrije ruimte. We leven in een tijd waarin iedereen veel wil en veel moet. In privé en werk hebben we veel doelen en ambities. In de werkomgeving wordt gevraagd om creativiteit en out-of-the-box denken en handelen - en tegelijkertijd voelt het vaak alsof de ruimte om te handelen sterk onder druk staat. Door de waan van de dag, en/of omdat op diverse gebieden ingrijpende veranderingen plaatsvinden. Het is vaak moeilijk om in een veranderend krachtenveld je plek te (her)vinden en daadwerkelijk de vrijheid te ervaren die je nodig hebt om optimaal te functioneren. Daarin een stukje met mensen mee te mogen lopen, naar meer lucht, meer ruimte en zelfontplooiing - dat is waar ik blij van word!

Door mijn mensgerichte opleidingen én mijn achtergrond in de creatieve sector, coach en train ik persoonlijk en professioneel leiderschap én werk ik met teams met ervaringsgerichte, creatieve werkvormen, zoals Design Thinking. Vanuit mijn creatieve ondernemerschap heb ik veel ervaring in de zorg, het onderwijs en de publieke sector.

HenkvanZeijts_200x200
Naam
Henk van Zeijts
Functie
Trainer
Scroll up