Joël Mooij

Ik ben een enthousiaste, positieve en pragmatische trainer die de diepgang zeker niet schuwt. Het motto ‘<em>ga zo diep als noodzakelijk en houd het zo luchtig mogelijk</em>’ spreekt mij dan ook zeer aan. Ik wil graag dat onze deelnemers plezier en trots ervaren in de ontdekkingstocht naar zichzelf.

Bij de Baak gaat het namelijk in eerste instantie over jou. Écht verbinding maken met je omgeving kan pas als je in verbinding staat met wie jij bent, wat je kan en wat jou drijft. Daar is soms best durf voor nodig. Ik ondersteun je daarom graag om vanuit eigen regie je persoonlijke leerdoelen te realiseren.

Je mag van mij verwachten dat ik een setting creëer waarin er oprechte interesse, veiligheid en vertrouwen is. Dat schept vervolgens weer ruimte voor kwetsbaarheid, heldere (soms confronterende) feedback en zelfreflectie.

Op dit moment ben ik trainer voor de programma’s Communicatie met Impact en Coaching on the Job. Ik heb een stevige achtergrond in Human Resource Management, ben DISC gecertificeerd en werk daarnaast graag met theorie en oefeningen vanuit Transactionele Analyse, NLP en ACT.

Joel Mooij
Naam
Joël Mooij
Functie
Trainer
Scroll up