May Ing Tan

Mijn specialisme ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en de essentie van Leiderschap. Inmiddels werk ik al 30 jaar als trainer/coach vanuit mijn passie voor bewustzijn.
Ik werk vanuit rust, diepgang en met respect en waardering, verbinding en veiligheid. Daarnaast hou ik ook van eenvoud en praktisch zijn, waardoor er een goede balans is tussen diepgang en toepasbaarheid. Ik breng bij de Baak mijn speciale expertise als EssentieCoach, waarmee ik snel tot de kern van iemand's zijn kan komen waar zowel de kwetsbaarheid als de kracht tegelijkertijd aanwezig is.
Sinds de afgelopen jaren werk ik samen met de Baak. Dit geeft mij de mogelijkheid om prachtige leiderschapsprogramma's te ontwikkelen en uit te voeren.

MayIng
Naam
May Ing Tan
Functie
Programmamaker | Trainer

Biografie

“The wound is the place where the light enters you” Rumi

Mijn leven is intens en bewogen. Daardoor ben ik degene geworden wie ik nu ben. Ik ken de broosheid van het leven en schrik er niet voor terug om dat van jou te horen. Ik kan bij de pijn blijven, zodat door mijn aanwezigheid  de kracht en creativiteit uit zichzelf tevoorschijn komt. 
Mijn bedrijf heet Tanah, dat betekent in mijn Indonesische moedertaal aarde. En het woord omgekeerd gespeld, han(g)at, betekent warm.
Dit zijn twee basis waarden van waaruit ik werk. Ik breek of hak niet in het ijs, maar breng aanwezigheid en liefdevolle aandacht zodat het ijs smelt. Het ijs staat dan symbool voor datgene wat jouw uitdaging is. In mijn manier van werken betekent het niet dat ik alleen maar lief of afwachtend ben. Ik ben actief aanwezig en stel vragen of geef feedback vanuit een scherpe en heldere analyse en altijd vanuit acceptatie en waardering voor wie je bent.
De aarde is de bron en de omgeving waar we zijn en ons werk doen. Alle persoonlijke en professionele ontwikkeling is bedoeld om de aarde te ploegen en daarin te planten en te oogsten. Ik werk graag diepgaand en toch praktisch toepasbaar. Persoonlijke en professionele groei staat voor mij ten dienste van de groei van jezelf, van anderen, de maatschappij en de aarde in het geheel.

Scroll up