“Ik leerde mijn blinde vlekken echt zien.“

News Detail

Ook als ervaren leidinggevende loop je wel eens vast. Ik merkte dat ik geleidelijk aan minder energie kreeg en dat stroeve wilde ik graag doorgronden én aanpakken. Hoe kon ik mijn wendbaarheid als leider versterken en inspirerend zijn voor alle typen medewerkers?

Het was verrassend om in de training te merken hoe ik mijn blinde vlekken echt leerde zien. En dat je vervolgens werkende tools krijgt om ermee aan de slag te gaan. Ik had van mezelf het beeld dat mijn kracht als leidinggevende lag in het aangaan van verbinding, en dat vandaar uit vertrouwen ontstond. Dat betekende ook dat ik me soms kwetsbaar op moet kunnen stellen. Tijdens de training kwam naar voren dat ik dat verder kan ontwikkelen en op welke manier ik het meer zichtbaar en voelbaar kan maken.

De lesstof was heel breed met originele invalshoeken en ik vond de trainers heel kundig en ervaren om je echt in beweging te krijgen. Door de nieuwe inzichten heb ik een scherpere blik op mezelf als leidinggevende en nieuwe, positieve energie. Ik heb mijn sterke punten weer helder op het vizier, met name op mijn rol als inspirator, als verbinder en als beslisser die direct en open is en anderen mee weet te krijgen.

Naar andere ervaringen >

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Anja Sparidaans, Onderwijsmanager Fontys Hogescholen
Deelnemer Baak Leiderschap Programma

Ik leerde mijn blinde vlekken echt zien.”

Scroll up